800 de euro/vehicul – economii: WebEye introduce abonamentul telematic lunar

V-ați gândit cum ar fi să aveți acces la un serviciu telematic ca la servicii uzuale, cum ar fi cele de utilități sau de telefonie mobilă, doar pe baza unui abonament lunar? Fără costuri inițiale de achiziție a echipamentelor telematice, de livrare și instalare? 

Să știți fiecare mișcare a flotei plătind un simplu abonament, și nu un pachet de servicii? Și toate acestea… fără limită de garanție.

WebEye, lider pe piața telematică, a lansat, în al doilea trimestru al acestui an, noul serviciu Telematics-as-a-Service (TaaS), care simplifică activitatea companiilor și le ajută să economisească până la 800 de euro/vehicul, în comparație cu modelul tradițional de taxare.

„Tehnologia avansează într-un ritm amețitor, se înmulțesc dispozitivele mobile și rețelele 4G, iar principala misiune a WebEye este să își ajute clienții să își eficientizeze operațiunile. Noul serviciu pe bază de abonament lunar este un instrument modern de eficientizare a activității unei flote, fiind accesibil pentru toate companiile, nu doar pentru cei mai mari jucători din industrie”, a spus Levente Gall, director general WebEye CEE.

Accesibil indiferent de nivelul parcului

Prin noul sistem introdus de WebEye, se facilitează accesul tuturor transportatorilor la telematică, indiferent de dimensiunea afacerii și a parcului auto deținut. Iar acest lucru este posibil pentru că, în primul rând, sunt eliminate cheltuielile cu livrarea și instalarea echipamentelor telematice, care puteau fi prohibitive pentru unele companii mai mici, blocându-le accesul la servicii moderne de monitorizarea a flotei. În plus, noul sistem de servicii Telematics-as-a-Service al WebEye elimină restricții privind garanția (care era, până acum, de 24 de luni). Garanția este acum valabilă pe toată durata derulării contractului. Astfel, dacă un echipament se strică după 2 ani de la instalare, WebEye se ocupă de repararea sau înlocuirea acestuia, fără costuri suplimentare pentru client.

Și, nu în ultimul rând, important de precizat este că noul sistem de abonament telematic este disponibil atât pentru clienții actuali, cât și pentru noii clienți ai companiei, la abonare, indiferent de mărimea companiei și de tipurile de vehicule utilizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.