Centru pentru Transporturi Urgente, marca GEFCO

GEFCO lansează la Amsterdam un Centru de Control al Misiunii (CCM), gata să organizeze Soluții pentru Transporturi Urgente (STU) în cadrul liniei de business Expediere de Mărfuri.

Centrul a fost proiectat să ofere cele mai bune servicii 24/7 pentru clienții GEFCO la nivel global, să susțină rețeaua de echipe dedicate STU, alături de agenți parteneri din toată lumea.

Dezvoltarea expertizei în Soluții pentru Transporturi Urgente

Divizia GEFCO de Expediere Mărfuri controlează o rețea globală de operatori pentru situații de urgență și lucrează cu clienți la nivel local pentru asigurarea transporturilor de urgență atât planificate cât și neprevăzute. GEFCO continuă cultura de ,,Proximitate Permanentă’’ – prin crearea de parteneriate și oferirea de soluții integrate, iar Centrul de Control al Misiunii asigură soluții pentru transporturi urgente. Toate acestea oferă valoare adăugată pentru afacerile clienților.

Scopul serviciilor GEFCO de soluționare a transporturilor urgente este să ofere răspuns imediat cererilor de livrare urgentă venite din partea clienților, oferind soluții complete, globale cu vizibilitate totală de-a lungul misiunii.

CCM va monitoriza toate STU la nivel global printr-un sistem IT inovativ, și se va asigura că rețeaua continuă să ofere performanță la nivel înalt pentru clienți și suport pentru echipele locale GEFCO de STU, cu informații despre transporturi globale, asigurând un serviciu mai proactiv și rapid, care continuă să ofere valoare afacerilor clienților.

CCM va oferi un punct de contact pentru clienți la nivel global, gata să ofere monitorizare și actualizări în timp real pentru transporturile de urgență globale, datorită combinației dintre acoperirea globală și expertiza locală oferite de GEFCO pentru clienți.

GEFCO România STU

GEFCO România are o echipă dedicată de experți în logistică pentru transporturi urgente, gata să ofere soluții oricând și oriunde. Cu o disponibilitate 24/7/365, echipa locală poate oricând să găsească soluția potrivită pentru a livra transporturi urgente, fiind alături de client la fiecare pas. GEFCO România oferă soluții pentru acțiuni atât planificate, cât și neplanificate, având grijă de cererile speciale ale clienților, optimizează constant și găsește cele mai bune rute, fără să compromită calitatea serviciilor. Soluția door-to-door are acoperire globală, astfel că partenerii GEFCO România au acces la o rețea globală pentru soluții de transport a mărfurilor.

Rezultate vizibile de la primul pas

În postura de lider în logistica automobilelor, CCM are un impact pozitiv asupra soluțiilor pe care GEFCO deja le oferă în sector. Controlând soluțiile de urgență din CCM își dovedește deja valoarea în portofoliul clienților de automobile cu exemple recente: închirierea de zboruri, obținerea de permise necesare și livrarea mărfurilor de urgență de tip door-to-door din Cehia în SUA în 48 de ore de la cererea clientului, scutind clientul de costurile unei potențiale suspendări de producție.

La lansare, Klaas Sybrandy, Director Global STU la GEFCO Freight Forwarding, a spus, ,,Este o ocazie pentru creșterea rapidă a operațiunii de Expediere Mărfuri. Centrul de Control al Misiunii îmbunătățește semnificativ certificarea noastră în zona Soluțiilor de Transporturi Urgente. Toate transporturile critice sunt monitorizate îndeaproape de o echipă CCM excelentă și experimentată, astfel putem asigura mereu cea mai rapidă soluție pentru clienții noștri, în toate transporturile de urgență, atât planificate cât și neprevăzute.’’

Echipa CCM va fi condusă de Vincent Karbet și Chantal Van Loen, iar amândoi vin cu experiență vastă în TSU. Vincent a lucrat în industria transporturilor de mărfuri internaționale de peste 15 ani, inclusiv în funcții executive cu DHL Same Day, în timp ce Chantal a fost responsabil pentru serviciile speciale TNT în Olanda, pe o perioadă de 10 ani.

Lansarea CCM de către GEFCO vine după prezentarea soluției inovative de urmărire și trasare, activată prin voce pentru TCS, ,,Tracy’’ dezvoltată pentru clienții care expediază mărfuri, necesară în următoarea generație de monitorizare a transporturilor cu prioritate mare, unde viteza și eficiența sunt cele mai importante.

GEFCO a lansat și o Fabrică de Inovație cu scopul de a identifica proiecte inovative dezvoltate de angajați. Astfel, oferă resursele necesare pentru dezvoltarea lor și crearea mediului propice pentru a dezvolta idei și creativitate în cadrul afacerii.

Despre GEFCO

GEFCO este lider European în logistica automobilelor și un partener top 10 la nivel Mondial în soluțiile multimodale destinate lanțurilor de aprovizionare. Cu 70 de ani de expertiză și 11.000 de angajați, GEFCO oferă soluții inteligente și flexibile pentru cele mai complexe provocări în lanțul de distribuție din toate sectoarele industriei. Prezentă în 47 de țări, cu o rețea globală puternică de parteneri, GEFCO deservește 300 de destinații la nivel global. În 2017, Grupul a generat venituri de 4.4 miliarde de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.