CEVA Logistics menține supply chainurile în mișcare

Ca parte a inițiativei strategice pentru a menține liniile de producție ale clienților în funcționare, în lume, în timpul epidemiei de coronavirus, CEVA Logistics a contractat 86 de aeronave de marfă, pentru a livra componente și provizii clienților săi. 

Operând în beneficiul clienților din domeniile automotive, aerospațial, de computere și de electronice hi-tech, charterele sunt destinate prevenirii opririi liniilor de producție și furnizării de stocuri urgente pentru cei care nu ar putea fi aprovizionați altfel. 

CEVA a transportat, până acum, peste 4.700 de tone de marfă, pe calea aerului. Peste 58 de zboruri au fost deja realizate, cu încă 28 ce vor urma în următoarele șapte săptămâni, dar și cu posibilitatea suplimentării acestora, dacă este nevoie. 

Chartere în mai multe zone

Majoritatea zborurilor sunt din est, din Shanghai sau Hong Kong, cu destinație Chicago (SUA). Un număr mai mic de zboruri au ca destinație Amsterdam, Bangkok, Bruxelles, Chennai, Dallas, Rickenbacker, Rockford, Sao Paolo, Singapore și Tokyo. Alte chartere au inclus transporturi din East Midlands către Bangkok, Hong Kong și Bruxelles, de la Hanoi către Singapore și de la Hong Kong la Tokyo.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.