CHEP, certificat Top Employer în Europa al doilea an consecutiv

CHEP, compania furnizoare de soluții pentru lanțul logistic, a devenit Top Employer Europe 2019, ca urmare a certificării obţinute în Marea Britanie, Spania, Franța, Germania, Belgia, Polonia și Irlanda din partea Institutului Top Employers Institute (TEI). Pentru a primi certificarea Top Employer Europe, companiile trebuie să obțină această recunoaștere în cel puțin 5 țări din reţea.

David Plink, CEO al Top Employers Institute, a declarat: „CHEP aparține unei comunități globale exclusive de angajatori de top care continuă să aibă mari realizări. Este o companie care pune accent pe standarde de calitate înaltă, nu doar în ceea ce privește produsele sau standardele de siguranță, ci și în asigurarea unor posibilități deosebite de avansare profesională pentru angajați, în atragerea celor mai buni, oferindu-le condiții deosebite și noi oportunități de dezvoltare.”

TEI acordă această certificare numai organizațiilor care excelează în ceea ce privește condițiile de lucru. În urma unor evaluări riguroase validate de un auditor extern, scorurile de performanță au fost stabilite conform unui standard internațional. Programul recunoaște angajatorii de top din întreaga lume după evaluarea ofertelor pentru angajați, în următoarele zece arii de interes: strategia de atragere a talentelor, achiziţia de noi talente, planificarea forţei de muncă, integrarea noilor angajați, training și dezvoltare profesională, managementul performanței, dezvoltarea abilităţilor de leadership, managementul carierei şi al succesiunii, compensații și beneficii, cultura organizațională.

Ruediger Heim, Vicepreședinte, Resurse Umane, CHEP EMEA, a afirmat: „Suntem onorați să primim certificarea Top Employer pentru al doilea an consecutiv. La CHEP, punem întotdeauna accent pe oamenii noștri, iar eforturile și investițiile noastre în forța de muncă au fost recunoscute din nou în Europa și, acum, și în Africa de Sud, India și Arabia Saudită.”

În acest fel, CHEP este încurajat să continue să ofere cele mai bune programe și instrumente de învățare și dezvoltare, alături de oportunitățile atractive de mobilitate internațională. Academia Comercială din cadrul CHEP a primit recent Premiul „Learning Programme of Excellence” din partea Institutului Learning & Performance Institute (LPI).

Thomas Allmark, Director, Incluziune și Diversitate, CHEP EMEA, a declarat: „Fiecare angajat CHEP are șansa să se dezvolte într-o companie multinațională și multiculturală. Vrem să profităm la maximum de colectivul nostru de talente incredibil de divers și să creăm un mediu în care toată lumea se simte capabilă să contribuie la succesul nostru. Diversitatea oamenilor noștri reflectă diversitatea afacerii noastre și a clienților pe care îi deservim.”

Despre Top Employers Institute

Top Employers Institute (TEI), cu sediul în Olanda, certifică la nivel global angajatorii de top, care demonstrează excelenţă în practicile de HR şi mediul de lucru. Organizaţia derulează cercetări aprofundate cu privire la strategia, procesele și practicile companiilor, acoperind strategia de HR și de atragere a talentelor, implementarea, monitorizarea și raportarea politicilor de management al resurselor umane, dezvoltarea abilităţilor de leadership, planificarea carierei și managementul succesiunii.

Pentru mai multe informații, accesați: www.henderson-group.com.

Despre CHEP

CHEP contribuie la transportul mai multor bunuri către mai mulți oameni, în mai multe locuri decât orice altă organizație de pe glob. Paleții, lădițele și containerele sale formează coloana vertebrală invizibilă a lanțului logistic global, iar cele mai mari mărci din lume au încredere în noi că îi putem ajuta să-și transporte bunurile într-un mod mai eficient, mai sustenabil și mai sigur. Ca pionieri ai economiei colaborative, CHEP a creat una dintre cele mai durabile companii de logistică din lume prin folosirea și reutilizarea echipamentelor sale de transport, prin modelul de închiriere (pooling). CHEP deservește, în principal, industria bunurilor de larg consum (ex: alimente uscate, produse de băcănie, produse de îngrijire personală), produse proaspete, băuturi, de retail și manufacturieră. CHEP are aproximativ 11.000 de angajați și deține circa 300 de milioane de paleți, lădițe și containere pe care le livrează prin intermediul unei rețele de peste 750 de centre de service cu peste 500.000 de clienți, printre care mărci internaționale ca Procter & Gamble, Sysco, Kellogg’s și Nestlé. CHEP aparține Grupului Brambles și operează în peste 55 de state, cele mai mari volume de business fiind înregistrate în America de Nord și în Europa de Vest. Pentru mai multe informații, accesați www.chep.com.

Pentru mai multe informații despre Grupul Brambles, accesați: www.brambles.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.