Companiile de logistică îşi reiau expansiunea

CBRE România a oferit consultanţă imobiliară pentru Quehenberger Logistics în una din cele mai importante tranzacţii de închiriere din domeniul industrial din ultimele luni din Bucureşti.

Aproximativ 20.000 de mp a închiriat Quehenberger Logistics in CTPark Bucharest West, fostul parc Prologis.

„Tranzacţia în care am fost implicaţi confirmă tendinţa de creştere a cererii de spaţii din partea companiilor de logistică pe parcursul anului 2015”, spune Marian Orzu (foto), Business Development Executive, Industrial Agency, CBRE.

„Jucătorii din sectorul logistic urmăresc să se extindă şi să îşi consolideze spaţiile în următoarea perioadă, unii dintre ei au şi făcut-o deja. În condiţiile lipsei de spaţii extinse în zona metropolitană de vest a Bucureştiului, dezvoltatorii iau în considerare construirea de noi parcuri, pe baza cererilor şi contractelor de preînchiriere”, mai spune Orzu.

În 2015, Industrial Agency, CBRE România a tranzacţionat spre închiriere o suprafaţă totală de peste 130.000 mp, fiind lider de piaţă, conform datelor Bucharest Research Forum. Consultanţa oferită în acest an de Industrial Agency CBRE clienţilor globali care şi-au deschis facilităţi de producţie în România a adus peste 2.000 de noi locuri de muncă în zone cu o rată ridicată a şomajului.

Despre CBRE Group, Inc.

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central in Los Angeles, este cea mai mare companie in domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2014).

Compania are mai mult de 70.000 de angajati (excluzand companiile afiliate), și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii si chiriasii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzand filialele) din intreaga lume.

CBRE www.cbre.ro ofera consultanta strategica si executorie pentru vanzarea sau inchirierea proprietatilor; Servicii corporate; administrarea proprietatilor, management de proiect; bancare ipotecare; evaluare; Servicii de consultant pentru dezvoltari imobiliare; de administrare a investițiilor; de cercetare si consultanta.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.