Construcție nouă în CTPark Bucharest West

ctp-parkCTP a demarat lucrările pentru o nouă clădire în CTPark Bucharest West. Cu o suprafață de 60.000 mp, această dezvoltare vine în întâmpinarea cererii ridicate de pe piaţă.

„Valoarea investiției se ridică la 35 de milioane de euro, iar finalizarea este anunțată pentru cel de-al doilea trimestru al anului viitor. Clădirea va fi dezvoltată pe aceleaşi standarde tehnice ridicate şi este gândită in relație cu extinderea parcurilor de afaceri, iar constructia speculativa a acestei cladiri este generata de cererea mare de pe piata pentru spatii logistice clasa A+”, afirmă Marian Orzu, Head of Leasing and Business Development Department, CTP Romania.

Noua generație de depozite diferă de cele din stocul curent. Sunt mai mult decat depozite pentru că prezintă mult mai multe beneficii pentru client. Au o înălțime utilizabilă de 12m, iluminatul va fi de tip LED cu senzor de prezenţă şi crepuscular, iar spațiul de birouri include finisaje de cea mai bună calitate.

„Clădirile vor fi echipate cu sisteme de protecție şi stingere de incendiu conform ultimelor norme. Structura din beton prefabricat, pardoseala industriala având o încărcare utila proiectată de minim 5 tone/mp, fațada realizata din panouri Sandwich cu grosimea de 150mm, acoperișul cu izolație de 240mm iar intrările principale şi suprafețele vitrate de tip perete cortină sunt deja caracteristici esențiale în standardele de construcție CTP. În plus, clădirile sunt proiectate şi vor fi certificate conform standard Breeam, fiind eficiente din punct de vedere energetic”, spune Florin Stroe, Head of Construction and Facility Management CTP.

”Noua cerere de spații industriale va continua să vină mai ales din partea companiilor auto, multe dintre cele existente au trecut deja prin diverse stadii de extindere în 2016. Prin urmare, trebuie să ne aşteptăm la noi intrări şi mişcări dinamice și din partea altor companii. Lanțurile de retail vor continua să investească în dezvoltare, în consecinţă ar putea genera noi extinderi în regiunile de logistică deja consacrate. Presiunea generată de rata mică de neocupare ar putea conduce la un nou stoc de spații industriale şi la chirii uşor mai ridicate în 2017. CTP răspunde la reacția pieței și vine în întâmpinarea nevoilor clienților construind după specificațiile acestora”, mai spune Marian Orzu.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.