David Cuenca este noul președinte al CHEP Europa

CHEP a anunțat, în 8 aprilie, transferul conducerii operațiunilor sale din Europa. Grupul Brambles l-a numit pe David Cuenca, actualul preşedinte al CHEP pentru regiunea Americii Latine, în funcția de președinte al CHEP Europe începând din data de 1 iulie 2020. Această numire vine ca urmare a retragerii lui Michael Pooley, actualul președinte al CHEP Europa, după o carieră de peste 17 ani în companie.

Graham Chipchase, CEO al grupului australian Brambles, a afirmat: „Suntem bucuroși să anunțăm că David este noul Președinte al CHEP Europe. Ca președinte al CHEP America Latină din iulie 2018, David şi-a condus echipa cu rezultate excelente într-o perioadă de schimbări semnificative economice, comerciale și culturale, consolidând relațiile esențiale cu clienții și energizând echipele din regiune. Este un profesionist foarte apreciat atât de colegi, cât și de clienți.”

Cu privire la plecarea din companie a lui Michael Pooley, Graham Chipchase a spus: „În timpul celor cinci ani în care a fost președinte al CHEP EMEA și CHEP Europe, Mike a condus compania într-o perioadă de creștere și expansiune puternică. A creat, totodată, o cultură diversă, bazată pe valori și s-a concentrat pe dezvoltarea oamenilor de pe toate nivelurile ierarhice, lăsând în urmă o moștenire extraordinară. Întreaga familie Brambles îi va simţi lipsa  – îi dorim numai bine în viitor”.

David Cuenca s-a alăturat grupului Brambles în anul 2000. În ultimii câțiva ani, a deținut mai multe funcții de conducere, începând cu rolul de Country General Manager CHEP Central Europe. Ulterior, a ocupat succesiv poziţiile de vicepreședinte și Country General Manager CHEP pentru Spania și Portugalia, apoi cea de vicepreședinte al CHEP Southern Europe.

Cetățean spaniol, David Cuenca este licenţiat în studii economice la Universitatea din Barcelona şi absolvent al programului de General Management, IESE Business School. David Cuenca a declarat: „Sunt încântat să revin în CHEP Europe. Va fi un privilegiu și o onoare să conduc un grup de profesionişti cu un nivel de competență atât de ridicat, o echipă concentrată pe soluţii logistice de susţinere a clienților noștri în lanţuri de distribuţie care evoluează rapid. Avem un portofoliu excelent de produse și servicii și lucrăm cu clienți și parteneri lideri de sector, pe toate piețele. Construind împreună pe această fundație, vom conduce cu succes CHEP Europe în viitor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.