DB Schenker Logistics – Partener Logistic Oficial al delegaţiei României la Eurovision 2015

Şi in 2015, DB Schenker Logistics sprijina echipa Romaniei la concursul muzical Eurovision 2015. Ca de fiecare data, livrarea echipamentelor s-a efectuat in cele mai bune conditii. Prin combinarea modurilor de transport, bunurile delegatiei Romaniei au ajuns la timp in Austria, tara gazda.

Astfel, serviciile DB SCHENKERjetcargo, pentru expeditiile aeriene, precum si DB SCHENKERsystem pentru transportul rutier au reprezentat alegerile specialistilor companiei pentru aceste livrari.

“Ne bucuram ca si in acest an Televiziunea Romana a ales ca furnizor de transport compania DB Schenker Logistics. Multumim colegilor din Viena, care ne-au ajutat sa transportam cu succes bunurile la destinatie”, a declarat domnul Albin Budinsky, CEO DB Schenker Logistics in Romania.

Pentru returul bunurilor se va utiliza reteaua internationala de transport rutier a grupului DB Schenker. Incarcaturile vor fi livrate prin intermediul conexiunii directe disponibile intre Viena si Bucuresti. Compania are o experienta vasta in furnizarea de servicii logistice si de transport pentru diferite competitii nationale si internationale, cum ar fi concursuri muzicale si sportive sau chiar festivaluri de teatru.

DB Schenker air_10

Colaborarea dintre DB Schenker Logistics si Televiziunea Romana a inceput in anul 2009, cand Romania a fost reprezentata de interpreta Elena Gheorghe, urmand colaborarile din 2010 si 2012, cand pe scena Eurovision au urcat Paula Seling si Ovi, respectiv trupa Mandinga. In 2013, Romania a fost reprezentata de Cezar Oatu, iar in 2014, Paula Seling si Ovi au urcat pe scena Eurovision.

Grupul DB Schenker Logistics este numarul 1 in transportul rutier european si detine cea mai extinsa si conectata retea de transport a Europei, cu peste 720 de birouri în 36 de tari.

DB Schenker Logistics in România

Cu 6 sucursale si peste 60 de puncte de lucru in toate regiunile tarii, DB Schenker Logistics este furnizorul numarul unu de transport si logistica in Romania. ompania ofera o gama completa de servicii de transport terestru si logistica, operatiuni de transport aerian si maritim, alaturi de servicii vamale pe tot cuprinsul tarii, dar si operatiuni portuare in propriul terminal, avand in acelasi timp sprijinul unei retele internationale. (R.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.