DB SCHENKER Terminal logistic nou

21.000 mp. Este suprafața noului depozit (clasa A) operat de DB Schenker lângă București și dedicat operațiunilor de logistică și transport în regim de grupaj. O dată cu inaugurarea oficială, terminalul situat în cadrul CTPark Bucharest West a găzduit ceremonia de aniversare a 25 de ani de prezență a DB Schenker în România.

Noul terminal, aflat la kilometrul 23 pe A1, reprezintă o in vestiție de aproximativ 6,5 milioane de euro și este o unitate build-tosuit, dezvoltată de CTP în conformitate cu cele mai înalte standarde tehnice și de calitate în ceea ce privește construcția de spații industriale și logistice premium, se arată într-un comunicat transmis la redacție.

ADR, temperatură controlată și ambientală

„Cu o suprafață totală de 21.000 de metri pătrați, noul terminal aduce numeroase beneficii partenerilor companiei în termeni de calitate, inovație și valoare adăugată”, se precizează în documentul citat, menționându-se că depozitul este împărțit în trei module – ADR, temperatură controlată și temperatură ambientală. Iar, în acest context, compania va putea asimila viitoarele creșteri de volume ale partenerilor, respectând standardele pe care le impun în logistică diverse ramuri industriale.

Noua locație de cross-dock permite o consolidare mai bună a transporturilor de la diferiți parteneri, reduce numărul de manipulări necesare și, implicit, timpul alocat manipulării partidelor de marfă. Astfel, întregul lanț de distribuție va fi optimizat și va exista o creștere a productivității și eficienței livrărilor.

„Ne-am luat angajamentul de a ne îmbunătăți permanent serviciile și de a crea sinergii între produsele și terminalele noastre, pentru a putea oferi partenerilor noștri soluții logistice complexe și eficiente” a declarat Albin Budinsky, CEO DB Schenker în România.

Pentru un bun management al securității și eficiență operațională crescută, noul depozit este echipat cu un sistem de supraveghere video CCTV de înaltă performanță, complet integrat cu sistemele de securitate existente ale companiei de transport.

Sistemul CCTV utilizează analiza inte ligentă a imaginii care va permite furnizorului de servicii logistice să în – re gistreze traseul complet al tuturor mărfurilor în zona de cross-dock, până la predarea acestora către transportator, facilitând, astfel, investigarea și soluționarea rapidă și eficientă a anumitor cereri de daune.

Despre DB Schenker, în România și… în lume

Cu 4 sucursale, peste 60 de puncte de lucru situate în toate regiunile țării și peste 1.100 de angajați, DB Schenker se situează între furnizorii de top din industria de transport și logistică la nivel național.

Poziționare strategică… pentru extindere

Datorită calității noii clădiri și caracteristicilor terminalului recent lansat, care vor îmbunătăți eficiența companiei, DB Schenker ia în considerare posibilitatea extinderii suprafeței ocupate în cadrul aceluiași parc logistic.

DB Schenker este un furnizor global de servicii logistice și de transport, cu peste 75.800 de angajați în 2.000 de locații. Schenker & Co AG din Viena servește drept sediu de coordonare regional pentru operațiunile din sud-estul Europei, acoperind 14 țări, cu 5.500 de angajați.

Meda IORDAN

meda.iordan@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.