DKV BOX EUROPE, validat in Germania

DKV BOX EUROPE, prin intermediul căruia vor putea fi decontate pe viitor toate taxele de drum în Europa, a fost validat pentru utilizare în Germania, aprobarea fiind supusă acordului final al Autorității Federale pentru Transportul de Bunuri.

Dispozitivul a fost aprobat și pentru Belgia, iar pentru Austria testele sunt în derulare.

„Ne bucurăm foarte mult că soluția noastră EETS pentru sistemul german de taxare a fost aprobată. Astfel, suntem în grafic cu planul nostr. Le mulțumim în special clienților noștri care ne-au susținut foarte mult în perioada de teste”, a declarat Jürgen Steinmeyer, director de taxe la DKV Euro Service. 

Fiecare etapă a procesului a fost testată cu succes – de la funcționarea DKV BOX EUROPE, la instalarea sa și comportamentul în timpul utilizării, dar și transferul corect al datelor și facturare.

În plus, DKV BOX EUROPE se află în perioada de testare pe drum pentru sistemul austriac de taxare. Deja, din decembrie 2018, dispozitivul a primit aprobarea pentru a fi utilizat pe autostrăzile și drumurile naționale belgiene.

Mai multe informații, pe www.dkv-euroservice.com.

De peste 80 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. De la aprovizionarea pe drum fără numerar la cele peste 80.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe și până la rambursarea taxei de drum și a taxei pe valoarea adăugată, DKV oferă un spectru larg de servicii pentru optimizarea și managementul flotei în întreaga Europă.

DKV face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group, având peste 1.000 de angajați. În anul 2018, grupul a realizat o cifră de afaceri de 8,6 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 42 țări. În prezent sunt active peste 3,7 milioane de carduri DKV și unități on-board la peste 200.000 de clienți. În anul 2018, DKV CARD a fost desemnat pentru a 14-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.