Dumagas Transport transferă operaţiunile de logistică şi depozitare din Mercury Logistic Park, A1 – KM 23, către Van Moer Logistics

Dumagas Transport anunta incheierea negocierilor si implementarea procesului de transfer de afacere pentru activitatile de logistica si depozitare fara temperatura din cadrul Mercury Logistic Park, A1 –KM 23 catre Van Moer Logistics.

Actionarul unic, Fondul de Investitii Bancroft, a aprobat aceasta tranzactie, incepand cu data de 01 Ianuarie 2016. Personalul, contractele si echipamentele existente vor fi transferate conform procedurii de transfer de afacere.

Echipa Dumagas va asigura tot suportul pentru buna tranzitie a tuturor contractelor comerciale în vigoare din departamentul de logistica si depozitare fara temperatura din Mercury Logistic Park.

Van Moer Logistics va dezvolta pe mai departe operatiunile si serviciile de logistica si depozitare fara temperatura. Compania care a preluat operatiunile apartine Grupului belgian VAN MOER si opereaza de 25 ani pe piata internationala avand spatii de depozitare de peste 200 de mii de metri patrati si de 5 ani pe piata din Romania unde detine spatii de depozitare de aprox. 10 mii de metri patrati.

Despre Dumagas Transport

Dumagas Transport S.A. este prezentă pe piața româneasca de aproape 20 de ani, furnizând clienților săi soluții de transport, logistică și depozitare, servicii cu valoare adăugată. Compania are un număr de 550 de angajați, o flotă ce include 325 de camioane MAN și Renault, cu o vârstă medie de 3,5 ani la capete tractor.

Portofoliul de clienți activi include peste 1.000 de companii, ce operează în domenii diverse de la FMCG la automotive, hârtie, mobilier, anvelope, construcții etc, printre cei mai importanți numărându-se Ford, Dacia, Philip Morris, Ikea.

Cele mai importante piețe de transport pentru Dumagas sunt Germania, Turcia, Italia, Benelux și Europa de Est. În anul 2014, compania a deschis un birou și în Turcia, la Istanbul pentru a își eficientiza operațiunile, dar și pentru a beneficia de oportunitățile de afaceri și potențialul zonei.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.