Duvel Moortgat din SUA a ales Kuehne + Nagel ca partener logistic

Unul dintre cei mai mari producatori independenti de bere, Duvel Moortgat SUA, a ales Kuehne + Nagel să îi gestioneze transporturile maritime ruta transatlanticului de est, precum şi partea de brokeraj.

KN Drinks Logistics in Jersey City, NJ functioneaza ca un turn de control logistic pentru Duvel Moortgat SUA. Produsul companiei, berea, este livrata la depozitele Duvel, precum si direct la distribuitori; Prin urmare, vizibilitatea directa si in timp real este vitala pentru lantul de aprovizionare.

Duvel va folosi sistemul track & trace a lui Kuehne + Nagel (ce are la baza internetul) KN Login pentru vizibilitatea transportului si prognoza planificata.

Duvel Moortgat SUA, unitatea importatoare American de Duvel Moortgat, detine fabrica de bere Cooperstown Ommegang si Kansas City.”Am ales sa colaboram cu Kuehne + Nagel, din cauza retelei sale globale, capacitatilor logistice, reputatiei solide, precum si preturile competitive. Cu serviciile sale excelente, Kuehne + Nagel satisface nevoile noastre logistice pentru operatiunile noastre de import si export “, a declarat, Kim alb, Duvel Moortgat SUA, Supply Chain Manager.

KN Drinks Logistics are capacitati extinse de a sprijini provocarile unice ale lantului de provizionare pentru clientii internationali de bauturi.

Aceasta include vinarii, bere si distilerii spirtoase, exportatori si importatori la nivel mondial, precum si comercianti cu amanuntul multinationali. De ladepozitare la transport, fie containere normale, frigorifice sau vrac Kuehne + Nagel ofera valoare semnificativa prin faptul ca ofera vizibilitate si control, se ocupa de formalitatile vamale si tine cont si de reglementarile care stau la baza logisticii de bauturi.

“Suntem foarte multumiti ca Duvel SUA a ales sa lucreze cu echipa noastra”, a declarat John Hextall, presedintele Kuehne + Nagel al Americii de Nord. “Solutiile noastre pentru Drinks Logistics pentru Duvel vor fi concentrate pe furnizarea de servicii globale imbunatatite si asteptam cu nerabdare sa construim o relatie pe termen lung. Noi gestionam mai multe marci de bere din Belgia si Germania in portofoliul nostru si ne angajam sa dezvoltam si sa investim in solutiile noastre integrate pentru industria berii in continuare”, a adaugat el.

Cu aproximativ 63.000 de angajati in 1000 de locatii in peste 100 de tari, Grupul Kuehne + Nagel (www.kuehne-nagel.ro) este unul din liderii mondiali a companiilor logistice. Pozitia sa puternica pe piata sta in transporturile maritime ,aeriene,rutiere si in contract logistic cu un mare accent in furnizarea serviciilor IT – servicii bazate pe supply chain management. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.