EHDH finalizează achiziția Movianto de la Owens & Minor

EHDH a anunțat, în 17 ianuarie, intenția de a finaliza în prima jumătate a anului 2020 achiziționarea Movianto de la Owens & Minor (NYSE: OMI).

Această tranzacție ar crea liderul european în domeniul serviciilor de transport și logistică dedicate sectorului farmaceutic. Stéphane Baudry, Președinte și CEO al EHDH, va rămâne acționar majoritar al grupului.

Tranzacția propusă se potrivește cu strategia și viziunea ambelor grupuri. Datorită structurii achiziției, EHDH ar fi în măsură să acopere aria geografică a Movianto și să ofere o soluție unică de logistică în toată Europa.

Stéphane Baudry, CEO EHDH, a declarat cu privire la această operațiune: „Calitatea operațiunilor, reputația solidă și valorile Movianto sunt perfect compatibile cu EHDH

Această oportunitate vine într-un moment-cheie în dezvoltarea noastră și ca răspuns la cererea de pe piață pentru un singur contact care să se ocupe de toate serviciile logistică și de transport la nivel european”.

Tranzacția avută în vedere este supusă formalităților obișnuite, iar odată ce acest proces se va încheia, va fi finalizată în prima jumătate a anului 2020.

Despre EHDH

EHDH este un furnizor global de servicii în domeniul logisticii și transportului în sectorul farmaceutic și livrarea expresă B2B. Cu o tehnologie de proprietate integrată, infrastructură strategică și expertiză solidă în sectorul sănătății, EHDH operează toate afacerile esențiale pentru un lanț de aprovizionare fiabil, agil și eficient în sectorul farmaceutic. Susținut de creșterea organică și de achiziții de succes, grupul oferă asistență la cheie pentru toți jucătorii din domeniul sănătății, cuprinzând logistică, transport, servicii cu valoare adăugată și servicii IT.

Despre Movianto

Clienții internaționali ai O & M Movianto beneficiază de o rețea pan-europeană, de o gamă largă de servicii de logistică medicală, de cunoștințele piețelor locale și de standarde de calitate fără compromis, precum ISO 9001 și ISO 13485. Compania s-a extins rapid în ultimii ani. Peste 2.500 de coechipieri gestionează peste 275.000 de locații de paleți răspândite pe o rețea de 20 de depozite deținute integral în 11 țări europene.și o gamă largă de servicii logistice de asistență medicală. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.