Gebrüder Weiss, serviciu de livrări la domiciliu în România

Compania internațională de transport și logistică Gebrüder Weiss a lansat serviciul de livrări la domiciliu şi în România.

Produsul „GW pro.line home” cuprinde livrarea articolelor comandate online direct la adresa consumatorului final și, la nevoie, operaţiunile necesare pentru gestionarea retururilor. Prin intermediul acestei oferte de servicii, Gebrüder Weiss urmăreşte să se adreseze în special marilor companii care desfăşoară activităţi de comerţ la distanţă, magazinelor de mobilă, de materiale de construcții sau de electronice și să le ofere asistență profesională la efectuarea livrărilor către clienţii finali.

„Comerțul online din România este în plină expansiune. Numai în 2018, sectorul e-commerce a înregistrat o creştere cu 30% față de anul precedent. În calitate de furnizor de servicii complete de logistică, dorim să deservim în condiţii optime această piață B2C care înregistrează o creștere rapidă. Lansarea produsului GW pro.line home reprezintă un pas decisiv in aceasta direcţie”, afirmă Viorel Leca, director general al Gebrüder Weiss România.

Menţinerea fără întrerupere a poziţiei de lider de piață în Austria

Gebrüder Weiss a înregistrat deja succese deosebite în mai multe ţări prin serviciul de livrări la domiciliu. În Austria, compania de logistică activă la nivel global continuă să dețină poziția de lider de piață. În 2018, au fost livrate în această ţară în jur de 335.000 de comenzi din sectoarele de mobilier, articole de uz casnic şi electronice de consum. Acest rezultat corespunde unei creșteri de aproximativ 20% în raport cu anul precedent. Şi în Cehia, Slovacia, Ungaria, Croația și Serbia, Gebrüder Weiss a obţinut creşterea cotei de piaţă prin intermediul produsului „GW pro.line home” și dispune, în portofoliul de clienţi de bază, de companii renumite pe plan internațional, cu activităţi în domeniul comerţului la distanţă şi al amenajărilor interioare.

Informații suplimentare la adresa: https://www.gw-world.com/ro/serviciu-de-livrare-la-domiciliu/

Despre Gebrüder Weiss România

Prezentă în România încă din anul 1994, GW aniversează 25 de ani de experiență pe piața locală. Bazându-se pe o infrastructură națională cu 12 terminale logistice și de cross-docking și puncte de lucru situate în București, Ilfov, Arad, Sibiu, Cluj, Bacău, Brașov, Constanța, Oradea și Craiova, GW oferă soluții logistice inteligente pentru clienții săi și asigură servicii flexibile de distribuție prin transport rutier, feroviar, aerian și maritim.

Cu peste 600 de angajați, 58.000 m² capacitate de depozitare și un portofoliu impresionant de referințe primite în urma implementării eficiente a unor soluții logistice inteligente pentru clienții săi, Gebruder Weiss S.R.L. reprezintă cu succes în România compania sa mamă, Gebrüder Weiss GmbH, cel mai mare furnizor privat de servicii logistice și de transport din Austria.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.