GEFCO Algeria preia coordonarea lanţului de aprovizionare al SAIDA

Grupul SAIDA (Compania Algeriană specializată în Importul şi Distribuţia Auto), subsidiară a GBH şi importator pentru Citroën în Algeria, a împuternicit GEFCO Algeria pentru managementul lanţului său logistic în ţară.

GEFCO gestionează astfel recepţia, controlul, depozitarea şi distribuţia vechiculelor către diverţi distribuitori ai SAIDA. Pentu a întruni aşteptările clienţilor, GEFCO implementează soluţii logistice adaptate în porturile din Djendje şi Mostaganem, în Nordul ţării.

Anual, peste 10.000 de vehicule noi sunt manipulate de către o echipă GEFCO dedicată, din momentul în care părăsesc fabrica şi până la livrarea lor în cadrul reţelei. SAIDA intenţionează să continue consolidarea acestui parteneriat prin noi proiecte implementabile în 2015.

«Am dezvoltat o soluţie personalizată pentru SAIDA, luând în calcul toate limitările lor logistice, permiţându-le astfel să se concentreze pe nucleul business-ului lor. Această colaborare demonstrează expansiunea noastră de succes în Algeria, la un an după înfiinţarea subsidiarei şi rolul nostru din ce în ce mai important ca jucător-cheie în piaţa naţională de logistică, precum şi în întreaga regiune a Magrebului», a declarat Bertrand de Techtermann, Managing Director al subsidiarei algeriene.

Patrick Coutellier, Managing Director al SAIDA Citroën spune: «Prezenţa în Algeria a unei companii specializate în sectorul logisticii auto reprezintă un mare avantaj pentru noi. Ne oferă oportunitatea de a ne îmbunătăţi serviciile pentru distribuitorii şi consumatorii noştri şi permite echipei noastre să se reorienteze către vânzări şi relaţia cu clientul, acestea fiind esenţa business-ului nostru, nu activităţile logistice. Acesta este un avantaj major pe piaţa algeriană. Vrem să continuăm colaborarea cu GEFCO Algeria pentru pregătirea ulterioară a vehiculelor, în concordanţă cu standardele brand-ului nostru.»

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.