GEFCO China se dezvoltă în urma inițiativei „Belt & Road”

GEFCO China, împreună cu cele două companii chineze partenere, DongFeng GEFCO și SMGL (Shenzhen Minsheng GEFCO Logistics), intenționează să își crească cifra de afaceri cu cel putin 40% în 2021, anticipând o creștere a cererii de logistică pentru automobile de ultimă generație și noi oportunități de dezvoltare, ca urmare a inițiativei „Belt & Road”. Compania își desfășoară operațiunile în China de mulți ani și a sărbătorit recent aniversarea de 10 ani de activitate a filialei din această țară, pentru care urmează să angajeze 1.300 de persoane în 15 orașe.

Cu 70 de ani de expertiză în sectorul lanțului de aprovizionare industrială, GEFCO le oferă clienților săi o înțelegere profundă a pieței chineze și o abordare unică cu focus pe colaborare, în conformitate cu semnătura de brand a companiei, „Partners, unlimited”.

De-a lungul timpului, Grupul GEFCO s-a extins la nivel global, dezvoltând soluții inovatoare și durabile în logistica auto și pentru o varietate de alte domenii de activitate, inclusiv sectorul industrial și cel de tehnologie.

Grupul oferă, de asemenea, cele mai bune soluții de transport de mărfuri la nivel național și internațional, precum și o expertiză punctuală în industria farmaceutică și de servicii medicale.

Soluții personalizate de expediere mărfuri, în sprijinul inițiativei „Belt & Road”

GEFCO livrează în China soluții unice integrate pentru toate segmentele lanțului de aprovizionare, inclusiv pentru logistica vehiculelor finite, managementul unităților de depozitare, precum și servicii dedicate formalităților de carantină/vamale și transportului de mărfuri.

GEFCO China joacă un rol-cheie în rețeaua de transporturi de mărfuri a Grupului GEFCO, care gestionează un volum tot mai mare de servicii de expediere de mărfuri pe toate tipurile  de transport. În acest sens, Grupul GEFCO a înființat o nouă filială în Chongqing, dedicată importului și exportului de vehicule pe cale feroviară între Europa, Rusia și China și axată pe dezvoltarea tuturor celorlalte activități logistice ale GEFCO din această regiune centrală din China.

În ianuarie 2019, GEFCO a finalizat o livrare de mărfuri pe cale maritimă accesând ruta China-Ucraina pentru compania Scatec & Risen Energy. GEFCO a livrat cu succes 217 containere cu echipamente solare către trei destinații distincte în intervalul de timp prestabilit. Drept urmare, GEFCO a fost desemnat ca fiind un furnizor logistic strategic pentru proiecte viitoare.

Dezvoltarea lanțului de aprovizionare în industria auto pentru revoluţia maşinilor electrice

Importanța activității GEFCO în China depășește activitatea companiei în sectorul de logistică auto (cu recent accesatele segmente de logistică a instalațiilor și a pieselor de schimb). GEFCO se bazează pe know-how-ul și capabilitățile sale unice pentru a stimula dezvoltarea lanțurilor de aprovizionare tip OEM (pentru producătorii de echipamente originale) din China prin soluții de neegalat pentru logistica vehiculelor finite. Acestea includ servicii door-to-door pentru unități complete de construcție, pre-transport și transport auto, depozitare, proiectare de compound-uri, gestionarea operațiunilor și distribuția către dealerii auto.

„Motoarele pentru vehiculele electrice necesită mai puține componente decât motoarele ICE (cu ardere internă), ceea ce în viitor se va traduce prin optimizarea transporturilor de piese de schimb. În plus, procesele și sistemele de transport vor trebui aliniate la reglementările privind transportul bateriilor. Suntem convinși că cei 70 de ani de experiență câștigați de GEFCO în logistica auto pot contribui la dezvoltarea lanțurilor de aprovizionare ale clienților noștri în anticiparea revoluției electrice”, a declarat Paul-Henry Fréret, Executive Vice President East Asia la GEFCO.

Începând din februarie 2019, Grupul GEFCO transportă baterii din China în Europa pentru producători și furnizori de echipamente originale, inclusiv CATL (în baza unui contract încheiat pe 5 ani) și furnizează pe diferite piețe servicii nișate pe compound-uri destinate motoarelor electrice. GEFCO și asociațiile chineze în care compania este parteneră au lucrat și cu alte branduri de succes din China, cum ar fi BYD.

Suplimentar, GEFCO China a transformat inovația într-o prioritate din strategia sa de dezvoltare, pentru a răspunde nevoilor piețelor în continuă dezvoltare, precum segmentul serviciilor destinate autoturismelor second-hand. La nivel mondial, GEFCO încurajează inovația prin intermediul proiectul intern Fabrica de Inovație și printr-un parteneriat cu acceleratorul de afaceri Techstars. Aceste inițiative le oferă echipelor GEFCO oportunitatea de a dezvolta soluții disruptive și de a crea valoare adăugată pentru lanțurile de aprovizionare ale clienților companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.