GEFCO îşi pune expertiza la dispoziţia Fundaţiei pentru Cercetare Economică din America Latină

Eduardo Ford, directorul general al GEFCO Argentina şi GEFCO Chile, a participat la conferinţa anuală „Proiecţii economice pentru operaţiunile logistice 2015“, organizată în 17 septembrie la Buenos Aires de Fundaţia pentru Cercetare Economică din America Latină (FIEL).

GEFCO a făcut parte din comisia care s-a exprimat cu privire la evoluţia impactului tot mai mare al factorilor economici, financiari, politici şi sociali asupra luării deciziilor strategice în sectorul logistic.

Ford a subliniat astfel importanţa investiţiilor în infrastructura de transport pentru a asigura competitivitatea pieţei logistice a ţării.

Într-un context economic fluctuant, acesta a făcut, de asemenea, apel la companii pentru a adopta metodele cele mai transparente pentru clienţii lor.

„GEFCO îşi continuă angajamentul în serviciul unei logistici performante, prin intermediul unor proceduri riguroase de lucru. În plus, strategia noastră de diversificare, datorită căreia suntem prezenţi pe segmente de piaţă variate, ne-a permis, în 2013, să menţinem această performanţă şi să abordăm astfel cele mai importante provocări economice“, a declarat Ford. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.