GEFCO Marea Britanie transportă motociclete de epocă în parteneriat cu Muzeul Transporturilor din Coventry

GEFCO Marea Britanie a asigurat, în condiţii de maximă siguranţă, transportul unei colecţii de optsprezece motociclete de epocă din anii 1920 şi 1930 de la Muzeul Transporturilor din Coventry până la salonul Motorcycle Live, care a avut loc în perioada 23 noiembrie – 1 decembrie 2013, la Birmingham, unde au fost expuse motocicletele.

GEFCO a pus la dispoziţia Muzeului expertiza sa recunoscută în materie de logistică a vehiculelor pe două roţi, cu echipe instruite special în vederea manipulării acestor produse fragile cu valoare adăugată ridicată.

Roy Fenner, Key Account Manager GEFCO Marea Britanie, declară: „Suntem mândri de succesul acestei operaţiuni realizate în colaborare cu Muzeul Transporturilor din Coventry. Această colaborare este o oportunitate strategică în termeni de vizibilitate, deoarece ne permite să promovăm oferta pe care o propunem pentru transportul vehiculelor pe două roţi. Acoperind aproape 65% din transportul motocicletelor în Marea Britanie, ne bazăm pe o inovaţie constantă pentru a răspunde aşteptărilor clienţilor noştri“. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.