GEFCO România are un nou Director de vânzări şi marketing

GEFCO România anunță numirea lui Dan I. Artenii  în funcția de Country Sales & Marketing Manager. Din noua poziție, Dan I. Artenii este responsabil de elaborarea și implementarea politicilor comerciale ale grupului în România, în vederea consolidării financiare și menținerea companiei în rândul celor mai importanți jucători de pe piața de logistică industrială, prin promovarea serviciilor.

Pe termen mediu, principalele linii strategice ale echipei comerciale conduse dl Artenii se referă la dezvoltarea portofoliului de clienți ai GEFCO și consolidarea poziției companiei ca furnizor de servicii integrate pe piața de profil.

Dan I. Artenii preia, astfel, responsabilitățile lui Tolga Oran, care a fost promovat în funcția de Regional Sales & Marketing Director pentru Europa Centrală, Balcani și Orientul Mijlociu, al grupului GEFCO.

„Sunt bucuros și onorat să mă alătur echipei GEFCO România, pentru că am încredere în modelul de business adoptat de GEFCO și consider că există toate premisele pentru o dezvoltare sustenabilă a companiei în România. Am găsit aici o echipă de profesioniști, ceea ce mă face să fiu încrezător că putem urmări obiective ambițioase de creștere”, a declarat Dan Artenii, noul Sales & Marketing Manager al GEFCO România.

Cu o experiență de peste zece ani în domeniul vânzărilor, Dan I. Artenii a ocupat anterior funcția de Director Comercial în mai multe companii internaționale precum ISS Facility Services, LUKOIL România (Director Departament Vânzări Uleiuri şi Produse Petrochimice), LUKOIL Lubricants România sau HUB Dacia Oil. Dan Artenii a absolvit Academia de Studii Economice din București, specializarea Tranzacții Internaționale și deține și un master în Administrarea Afacerilor în cadrul aceleiași instituții, specializarea Corporații Transnaționale.

Grupul GEFCO

GEFCO este în prezent punctul de referinţă în materie de logistică pentru industrie: puternic în cinci domenii principale de expertiză – Overland Overseas, Warehousing & Reusable packaging, Finished Vehicles Logistics şi Customs & tax representation – GEFCO oferă soluţii globale şi inovatoare pentru orice problemă de logistică industrială, fie internă sau internaţională, atât în amonte cât şi în aval faţă de unităţile de producţie.

Prezent în 150 de ţări, GEFCO se numără printre primele 10 grupuri europene. Acesta a realizat o cifră de afaceri de 4 miliarde de euro în 2013 şi numără 11.500 angajaţi. Grupul, care numără peste 350 de locaţii în întreaga lume, se dezvoltă în Asia Centrală, Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu, Asia de Est şi America Latină. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.