GEFCO Rusia, sponsor la Cannes pentru comemorarea a 100 de ani de la Primul Război Mondial

Evenimentul care a marcat 100 de ani de la începutul Primului Război Mondial a avut loc la Hotelul Carlton InterContinental, în perioada 12 – 14 ianuarie 2014 iar GEFCO Rusia, sponsorul serviciilor logistice pentru acest eveniment, a fost responsabilă de transportul unei statui comemorative din bronz, oferită cadou Franţei de către Rusia.

Statuia înaltă de 2,8 metri, care înfăţişează un înger, cântăreşte în jur de o tonă şi a fost sculptată de renumitul artist Peter Stronsky, Preşedintele Academiei Internaţionale de Artă şi Cultură.

Echipele GEFCO din Rusia şi Franţa au colaborat îndeaproape pentru a livra statuia în condiţii de siguranţă, asigurând un transport rutier de la Moscova la Cannes şi ocupându-se de toate formalităţile administrative şi vamale.

“Este o mare onoare pentru GEFCO Rusia să participe la acest eveniment important din domeniul culturii şi istoriei. Totodată ilustrează excelenţa expertizei oferite de GEFCO, care dispune de un know-how foarte important în transporturile specializate de bunuri, fiind întotdeauna pregătită să accepte orice provocare logistică“, a declarat Andrey Anufriev, directorul depozitului GEFCO din Kaluga. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.