GEFCO, Transportator oficial al „Motos de la Légende“ pentru cursa de 24H Mans Moto

Şi în acest an, GEFCO şi-a pus expertiza în materie de transport personalizat la dispoziţia vehiculelor de excepţie. Pentru cea de-a 36-a ediţie a cursei 24H Mans Moto, GEFCO a transportat trei motociclete de colecţie către locul unei expoziţii dedicate, organizată în paralel cu celebra cursă de anduranţă care a avut loc în perioada 17-21 septembrie.

Partener de încredere, GEFCO a fost selectat din nou pentru cursa de 24H Mans Moto, în urma transportului modelelor de concurs pe care l-a efectuat în luna iunie 2014, cu ocazia cursei de 24H Mans Automobile pentru expoziţia Porsche.

„Suntem foarte bucuroşi că grupului GEFCO i-a fost încredinţat rolul de transportator oficial pentru această întâlnire extrem de importantă a iubitorilor de motociclete de legendă. Acest eveniment este o oportunitate pentru GEFCO de a-şi ilustra, pe o scară mai largă, expertiza în domeniul transporturilor speciale“, a declarat Olivier Vaillant, responsabil al activităţii Transporturi Speciale de la GEFCO. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.