GLS creste preturile in noul an fiscal

Incepand cu  aprilie 2012, Grupul  GLS  va majora  preturile  cu o medie de 4,5% pentru expeditiile nationale si internationale. Decizia de crestere a pretului serviciilor companiei pan-Europene vine ca un raspuns la schimbarile aparute in costurile din piata transporturilor.

Directiile economiei din majoritatea regiunilor europene au cauzat o crestere a cererii de personal si de spatiu pentru marfa, incepand cu 2011. Pe de alta parte, costurile  pentru  asigurarea marfurilor si infrastructura au crescut considerabil, aceasta insemnand si pentru coletarie o crestere semnificativa a costurilor.

 “GLS se remarca printr-un nivel inalt al calitatii”, explica Rico Back, CEO al Grupului GLS. “ Vom continua sa prestam servicii de calitate pentru clientii nostri”.

GLS, General Logistics Systems B.V. (cu sediul central in Amsterdam) efectueaza servicii de coletarile sigure, de inalta calitate, pentru 220.000 de clienti din Europa, completate de logistica si servicii express.

 “Lider european in privinta calitatii in domeniul logisticii coletelor” este principiul calauzitor al GLS. In acest context, la GLS, sustenabilitatea este valorizata: Initiativa Think-Green la nivel European, cuprinde activitati care vizeaza protectia mediului.

Prin intermediul companiilor detinute in totalitate si companiilor partenere, Grupul ofera o acoperire de retea pentru 42 de state europene si este conectata la nivel global prin intermediul unor acorduri contractuale. 38 de puncte centrale de transbordare si 642 de depouri sunt la dispozitia GLS. Prin reteaua sa terestra, GLS este unul dintre principalii distribuitori de servicii de coletarie din Europa. 13.100 de angajati proceseza anual 363 milioane de colete. in fiecare zi, 17.100 de vehicule sunt pe traseu pentru GLS. in anul fiscal 2010/2011 GLS a realizat venituri de 1,75 miliarde de euro. 

In Romania, GLS activeaza din august 2007, acoperind toata tara prin intermediul a 18 depouri regionale de operatiuni. 550 de clienti expediaza colete  prin intermediul GLS Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.