Grampet Group, prin Train Hungary, a efectuat primele transporturi feroviare de marfă în Croația

Grampet Group, prin intermediul companiei membre Train Hungary, a derulat primul transport de marfă pe calea ferată în Croația, devenind, astfel, primul operator feroviar privat din această țară.

“Prin acest succes, Grampet Group reușește să extindă aria geografică în care oferă clienților săi, prin mijloace proprii, servicii de transport integrate”, informează un comunicat remis redacţiei din partea Grampet Group.

Train Hungary, membru al Grampet Group, a obținut licența de transport feroviar în Croația la finalul unei proceduri care s-a întins pe o perioadă de mai bine de un an. Contractul de acces la infrastructura croată a fost semnat la finalul lunii aprilie, iar săptămâna trecută au început să circule primele trenuri ale Grampet Group.

Croația are o importanță strategică pentru transporturile feroviare, fiind parte din culoarul X paneuropean. Odată cu obținerea accesului pe piața din Croația, Grupul își consolidează practic relația cu clienții săi din Europa Centrală.

Astfel, Grampet Group îndeplinește un nou obiectiv din planul săude dezvoltare regională. În prezent, Grampet este prezent în nouă țări europene, acoperind prin operatorii săi feroviari și casele sale de expediție piețele din Germania, Austria, Ungaria, Croația, Bulgaria, Serbia și Republica Moldova, reușind să ofere soluții de transport de marfă și logistice pe rute ce acoperă suprafața Europei de la Marea Nordului la Marea Neagră sau Marea Adriatică. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.