Kuehne + Nagel extinde business-ul pentru sectorul auto

Începand cu 1 noiembrie, Kuehne + Nagel gestionează o gamă completă de servicii pentru logistica pieselor de schimb, în numele BMW Group.

Kuehne + Nagel va sprijini Grupul BMW cu implementarea unei noi structuri in ceea ce priveste logistica pieselor de schimb la Centrul de Distributie Central (CDC) in Bavaria. Din CDC, Grupul BMW livreaza piese de schimb catre centrele regionale de distributie din intreaga lume, care la randul sau asigura livrarea catre dealerii autorizati BMW local.

Kuehne + Nagel va prelua treptat operatiunile in trei locuri CDC din Bavaria de Jos incepand cu luna noiembrie.In plus, vor fi incluse in serviciile oferite si activitati precum controlul si ambalarea pieselor de schimb.

Kuehne + Nagel va fi, de asemenea, responsabil pentru depozitarea si expedierea marfurilor.

“Timp de multi ani, Kuehne + Nagel a fost un partener puternic pentru industria de automobile. Acest nou contract cu Grupul BMW subliniaza expertiza noastra vasta in special in domeniul logisticii pieselor de schimb.

Suntem foarte incantati de extinderea parteneriatului nostru cu Grupul BMW “, spune Jens Wollesen, membru al consiliului de administratie al organizatiei germane Kuehne + Nagel, responsabil pentru Contract Logistics.

Kuehne + Nagel & BMW 2

De la logistica de productie pana la just-in-time/just-in-sequence, logistica pneurilor, a pieselor de schimb si a retururilor, portofoliu de servicii.

Kuehne + Nagel acopera intregul ciclu de viata a vehiculului. Peste 3.000 de angajati din Germania sunt implicati in proiecte pentru sectorul auto.

Despre Kuehne + Nagel

Cu aproximativ 66.000 de angajati in 1000 de locatii in peste 100 de tari, Grupul Kuehne + Nagel este unul din liderii mondiali a companiilor logistice.

Pozitia sa puternica pe piata sta in transporturile maritime ,aeriene,rutiere si in contract logistic cu un mare accent in furnizarea serviciilor IT – servicii bazate pe supply chain management.

negative Kuehne+Nagel

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.