Kuehne + Nagel extinde Hub-ul dedicat pentru Aerospace în Orientul Mijlociu

Kuehne + Nagel a anuntat ca isi va extinde hubul dedicat Aerospace din Dubai odata cu inceperea colaboararii cu clientii Gulfstream Aerospace Corporation si Avtrade. Din acest hub Kuehne + Nagel ofera servicii de depozitare si distributie, precum si logistica pieselor de schimb pentru regiunea Orientului Mijlociu si a Africii.

Industria aerospatiala din Orientul Mijlociu este intr-o expansiune rapida. In conformitate cu cresterea prezentei si a cerintelor din industria Aerospatiala, Kuehne + Nagel isi optimizeaza in continuare serviciile de asistenta pentru clienti din regiune.

Din Hubul Kuehne + Nagel din Dubai dedicat logisticii Aerospace (DLC), aproape de Aeroportul International Al Maktoum, vor fi furnizate servicii aerospatiale complete, inclusiv inspectia, depozitarea pieselor de schimb pentru aeronave si scule, precum si logistica inbound si outbound.

Hubul Kuehne + Nagel Aerospace ofera conexiuni frecvente si scurte in regiunea Orientului Mijlociu si a Africii, precum si la alte zone ale lumii. “Noul nostru centru de distributie pentru a ne servi clientii este intr-o locatie excelenta”, a declarat Derek Zimmerman, Presedinte, Gulfstream Suport pentru produse.

“Al Maktoum International este proiectat pentru a fi cel mai mare aeroport din lume si pare pregatit pentru a deveni aeroportul business preferat in zona Dubai. Facilitatea stat-of-the-art in cazul ciclului logistic rapid in Dubai Sud ne va permite sa abordam mult mai eficient cerintele clientilor”, a adăugat el.

Jamie Brooks, Director Comercial al Avtrade a spus. “Suntem incantati de colaborarea cu un leader mondial in logistica precum Kuehne + Nagel. Serviciile pe care le ofera in Emiratele Arabe Unite va permite Avtrade Dubai sa isi creasca stocurile si sa isi extinda suportul in ceea ce priveste aprovizionarea cu componente catre clientii din intreaga lume”.

“Suntem mandri ca Gulfstream Aerospace Corporation si Avtrade a ales Hubul Kuehne + Nagel din Dubai dedicat Aerospace ca centru regional de distributie pentru Orientul Mijlociu si Africa ” a declarat Erik Goedhart, Senior Vice President Aerospace Kuehne + Nagel.

Despre Gulfstream Aerospace Corporation, o filială detinuta integral de General Dynamics (NYSE: GD): proiecteaza, dezvolta, produce, piete, servicii si sprijina avioane business jet-cele mai avansate tehnologic din lume. Gulfstream a produs mai mult de 2.400 de aeronave, pentru clientii din intreaga lume de la 1958. Pentru a satisface nevoile diverse de transport ale viitorului, Gulfstream ofera o flota de aeronave cuprinzatoare, care cuprinde Gulfstream G150TM, Gulfstream G280TM, Gulfstream G450TM, Gulfstream G550TM, Gulfstream G500TM, Gulfstream G600TM, Gulfstream G650TM si Gulfstream G650ERTM.

Gulfstream ofera de asemenea servicii de proprietate de aeronave prin Gulfstream Pre-Owned aeronave SalesTM. Compania are mai mult de 16.000 de persoane, la 12 locatii importante. Va invitam sa vizitati site-ul nostru pentru mai multe informatii si fotografii la www.gulfstreamnews.com. Mai multe informatii despre General Dynamics sunt disponibile la www.generaldynamics.com

Despre Avtrade

Avtrade este un furnizor de servicii la nivel mondial pentru componente de top pentru industria aviatica. Calatoria impresionanta, marcheaza aniversarea a 30 de ani cu o crestere extraordinara. Un specialist in personalizarea componentelor de aeronave pentru clienții din intreaga lume 24/7, servicii ce includ transportul, chiria, PBH, management de reparare si Logistica Globala.

Gestionarea activelor si a investitiilor de milioane de dolari prevede inventar pentru Boeing, Airbus, Embraer și tipuri flotei ATR.Operațiuni la nivel mondial in Dubai, Singapore, Moscova, China si Miami oferi sprijin regional dedicat si servicii.30 de ani de calitate, fiabilitate, experienta si expertiza cu personal multilingv și multicultural ce permite acordarea de asistenta ; a peste 3000 de clienți, 500 de companii aeriene și 900 de aeronave la nivel mondial.

Pentru mai multe informatii vizitati : www.avtrade.com

Despre Kuehne + Nagel

Cu aproximativ 66.000 de angajati in 1000 de locatii in peste 100 de tari, Grupul Kuehne + Nagel este unul din liderii mondiali a companiilor logistice. Pozitia sa puternica pe piata sta in transporturile maritime ,aeriene,rutiere si in contract logistic cu un mare accent in furnizarea serviciilor IT – servicii bazate pe supply chain management.

Mai multe informatii se pot gasi la: www.kuehne-nagel.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.