Kuehne + Nagel şi British American Tobacco sustin inovarea în logistica globală integrată

Kuehne + Nagel si British American Tobacco (BAT) si-au extins colaborarea prin punerea in aplicare a unei noi solutii de logistica intagrata la nivel global. Conceptul extinde obiectul activitatii desfasurate de Kuehne + Nagel pentru BAT si vede cele doua organizatii colaborand in continuare pentru a stimula inovarea in lantul de aprovizionare existente BAT.

Noile concepte privind centrul Global Marine si Air Logistics Service Centre (GMALSC) integreaza toate fluxurile globale de transport maritim si aerian pentru BAT intr-un singur punct logistic de control.

Spre deosebire de modelele de marfuri specifice si geografie anterioare operate de Kuehne + Nagel, care s-a ocupat de Global Leaf Pool si cerintele independente din Asia-Pacific, GMALSC faciliteaza acum managementul lantului de aprovizionare end-toend pentru toate produsele de baza, de intrare si de iesire, pe tot globul, prin intermediul unei platforme de informare.

Aceasta platforma permite vizibilitatea miscarii produselor in toate etapele, oferind un sprijin mai bun in luarea deciziilor pentru BAT.

Kuehne + Nagel 2

In plus, procesele globale standardizate sunt combinate cu cunostinte locale prin intermediul retelei aeriene si maritime la nivel mondial ale lui Kuehne + Nagel, pentru a spori eficienta.

Dave Anderson, Global Head Supply Chain pentru BAT, a declarat: “Prin GMALSC facem un pas important spre realizarea lantului nostru de aprovizionare viitor. Serviciul oferit de Kuehne + Nagel este acum complet integrat in Modelul de operare target, oferind cresterea eficientei si flexibilitatii pentru a satisface nevoile de dezvoltare ale afacerii noastre globale”.

Tobias Jerschke, Global Head of Integrated Logistics, Kuehne + Nagel, a adaugat: “Piata pe care activeaza BAT se schimba foarte rapid. Prin parteneriatul strans si dezvoltarea in continuare a solutiilor centralizate de control Kuehne + Nagel, BAT poate raspunde rapid la noile provocari”.

British American Tobacco (BAT – www.bat.com) este o companie din industria de tutun la nivel mondial, cu branduri vandute in mai mult de 200 de piete. Cu peste 57.000 de oameni in intreaga lume si are peste 200 de branduri in portofoliu, cu tigaretele find preferate de 8 milioane de fumatori. Grupul a generat 5,5 miliarde de lire sterline profit din operatiuni în 2013.

Cu aproximativ 63,000 de angajati in 1000 de locatii in peste 100 de tari, Grupul Kuehne + Nagel (www.kuehne-nagel.ro) este unul din liderii mondiali a companiilor logistice. Pozitia sa puternica pe piata sta in transporturile maritime ,aeriene,rutiere si in contract logistic cu un mare accent in furnizarea serviciilor IT – servicii bazate pe supply chain management. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.