Ministrul Bușe s-a plimbat cu trenul

ministrul-buseÎntr-o călătorie cu trenul de la București la Constanța, noul ministrul Transporturilor, Sorin Bușe, a vrut să vadă condițiile atât din vagoane, cât și din locomotivă.

Însoțit de reprezentanți ai conducerilor CFR Călători și CFR SA (Infrastructură), ministrul a fost alături de pasagerii care se deplasau astăzi către litoral. La Fetești, el a urcat la bordul locomotivei până la Constanța, de unde a putut aprecia starea materialului rulant de tracțiune.

“Avem nevoie de soluții la nivel de confort, atât pentru pasageri, cât și pentru personalul trenului și nu vom face niciun compromis în ce privește curățenia. Nu spun că este ușor, însă avem niște proiecte solide și acum începem să optimizăm, pe cât posibil, condițiile de călătorie, piesele de schimb, material rulant folosit”, a declarat Sorin Bușe.

Ministrul Transporturilor a aflat cu această ocazie și stadiul șantierelor de la podurile feroviare de peste Dunărene. La Podul Borcea gradul de execuție este de 81% iar la Podul Cernavodă, de 63%. Termenul de finalizare al acestora este iulie 2017. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.