P3 extinde hub-ul european al VF Corporation în parcul P3 Prague D8

P3,  investitor specializat și dezvoltator de proprietăți europene de logistică,  a semnat acordul pentru dezvoltarea unei clădiri la cheie de 23,445 m2 lângă clădirea deja existentă de 40,000 m2 ocupată de VF Corporation în parcul  logistic D8 la nord de Praga. 

Tranzacția vine la doar șase luni după ce P3 a finalizat depozitul de 40,000 m2 – faza 1 – pentru această companie şi astfel va ridica suprafața totală ocupată de VF în parcul P3 Prague D8 la peste 106,000 m2. 

Construirea noii unități abia a început, iar termenul de finalizare a fost stabilit pentru luna aprilie 2016. Extensia pentru VF cuprinde o suprafață suplimentară de 19,869 m2 de spații pentru depozitare şi 3,576 m2 de birouri. VF este un retailer care deține branduri de îmbrăcăminte premium precum VANS, North Face, Wrangler şi Timberland.

VF  este chiriaș al parcului D8 din anul 2004 şi de atunci parcul a devenit unul dintre hub-urile centrale de distribuţie ale companiei în Europa. Nevoia de spațiu suplimentar se datorează expansiunii corporației în Europa.

La fel ca spațiul existent, noua clădire va fi construită la standarde certificate BREEAM, care încorporează caracteristici inovatoare de economisire a energiei  şi durabile ecologic, și va crea un mediu de lucru plăcut pentru angajați.

Parcul P3 Prague D8 este situat în apropiere de ieşirea 1 de pe autostrada D8, care leagă Republica Cehă de Dresda și Berlin. Parcul are de asemenea legături directe cu mijloacele de transport public ale orașului Praga. D8 este unul dintre cele 14 depozite deținute în Republica Cehă de către P3, care este un investitor specializat, dezvoltator și manager de proprietăți europene de logistică.

Tomas Micek, Country Head P3 în Republica Cehă a declarat: “Este extraordinar să vezi că unul dintre clienţii noştri  se dezvoltă atât de rapid.  Suntem încântaţi că VF a decis să se extindă in D8 – acest fapt demonstrează avantajele acestui parc, fiind o locație centrală, usor accesibilă, precum şi beneficiile strategiei P3 de a furniza noi spații de calitate, adaptate nevoilor specifice ale clientului.” 

P3 este un investitor specializat, dezvoltator și manager de proprietăți de logistică în Europa. Având activități în toată Europa, portofoliul P3 cuprinde acum 144 de  depozite, care totalizează 3 milioane m2 de spații în nouă țări și un portofoliu de terenuri cu avize de urbanism care permit dezvoltarea de noi spații, de peste 1.3 milioane m2.

Misiunea P3 este să ofere chiriașilor o experiență de primă clasă în locații logistice cheie. P3 dezvoltă proiecte durabile și ecologice la cele mai înalte standarde internaționale.

PointPark Properties a adoptat noul brand corporate “P3” și va folosi numele comercial P3 Logistic Parks pentru a reflecta mai bine activitatea companiei.

Mai multe informații despre P3, la www.p3parks.com.

P3 este deținută de TPG Real Estate și Ivanhoé Cambridge.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.