P3 își mută biroul din București

P3 Logistic Parks și-a mutat sediul din București într-un spațiu dublu, în zona Cotroceni, după extinderea echipei locale și pentru a fi mai aproape de clienții săi din parcul logistic P3 Bucharest. Acesta este prima investiție a P3 pe piața românească.

“Echipa din București s-a mărit cu încă 5 oameni și vom continua recrutările în 2015, pentru a menține același nivel ridicat al serviciilor oferite clienților noștri, pe tot parcursul dezvoltării dinamice a P3 pe piața din România”, a anunţat Cora Stolz, Country Head P3 România.

Noul sediu al P3 din România este situat în zona Cotroceni – un binecunoscut centru de afaceri al Bucureștiului -, într-o clădire modernă, finalizată în 2012 și construită la cele mai înalte standarde.

Adresa exactă este Strada Sfântul Elefterie, Nr. 18, Etajul 3, Sector 5, București. Toate numerele de telefon rămân nechimbate.

Spațiul de birouri al P3 din București este acum dublu față de cel anterior, dispune de parcare subterană și are acces facil la mijloacele de transport în comun, stația de metrou Eroilor fiind în imediata apropiere.

La începutul acestui an, P3 a achiziționat de la compania CA Immo cel mai mare parc logistic din România. Parcul P3 Bucharest cuprinde 215,000 de m2 de spații de depozitare, ocupate în totalitate, plus 40 de hectare de teren disponibil pentru noi dezvoltări.

P3 este un investitor specializat, dezvoltator și manager de proprietăți de logistică în Europa. Având activități în toată Europa, portofoliul P3 cuprinde acum 141 de  depozite, care totalizează 2.9 milioane m2 de spații în nouă țări și un portofoliu de terenuri cu avize de urbanism care permit dezvoltarea de noi spații, de peste 1.6 milioane m2.

Misiunea P3 este să ofere chiriașilor o experiență de primă clasă în locații logistice cheie. P3 dezvoltă proiecte durabile și ecologice la cele mai înalte standarde internaționale.

PointPark Properties (www.p3parks.com), deținută de TPG Real Estate și Ivanhoé Cambridge, a adoptat noul brand corporate “P3” și va folosi numele comercial P3 Logistic Parks pentru a reflecta mai bine activitatea companiei. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.