Kuehne + Nagel “Baton Challenge” în 85 de țări

batonTurneul mondial “Baton Challenge” de strângere de fonduri inițiat de angajați, a ajuns recent la destinația sa finală în Brazilia, după ce a finalizat peste 300.000 de km. Mai mult de 10.000 de angajați Kuehne + Nagel s-au oferit voluntar pentru a sprijini activitățile caritabile la nivel global.

Ideea “Baton Challenge” Kuehne + Nagel, s-a născut în cadrul Programului Global de Talente Kuehne + Nagel, un program de training si de dezvoltare cu o durata de 2 ani, program care pregătește angajații cu potențial ridicat pentru a deveni viitori lideri ai companiei.

Când li s-a cerut să identifice un proiect adecvat pentru a prezenta capacitățile și puterea rețelei la nivel mondial a Grupului, o echipă de participanți au inițiat un proiect de strângere de fonduri la nivel mondial.

În timp ce “Simbolul Proiectului- Bastonul ” a fost trecut de la o țară la alta pe cale rutieră, feroviară, aeriană și maritimă utilizând infrastructura de expertiză și logistică Kuehne + Nagel, în fiecare țară gazdă angajații locali au realizat activități de strângere de fonduri și muncă de voluntariat pentru a sprijini persoanele nevoiase.

„Bastonul“ a călătorit în 85 de țări, în care au fost acordate fonduri și ajutor pentru aproximativ 120 de organizații caritabile, inclusiv orfelinate, case de copii și bătrâni, spitale și centre de îngrijire a animalelor. În timpul turneului mondial, “Baton Challenge” a strâns 70.000 kg de haine și bunuri donate și 1.500 de unități de sânge donat.

Lothar Harings, Director Resurse Umane în Kuehne + Nagel International AG, a dorit să menționeze: “Sunt foarte mândru de această realizare remarcabilă care ilustrează creativitatea și entuziasmul talentelor noastre globale. “Baton Challenge” confirmă nu numai angajamentul și dedicarea tuturor angajaților noștri din întreaga lume pentru a atinge un obiectiv comun, dar, de asemenea, gradul ridicat de responsabilitate socială și solidaritatea cu comunitățile locale.

Despre Kuehne + Nagel

Cu aproximativ 68,000 de angajati in 1.200 de locatii in peste 100 de tari, Grupul Kuehne + Nagel este unul din liderii mondiali a companiilor logistice. Pozitia sa puternica pe piata sta in transporturile maritime, aeriene,rutiere si in contract logistic cu un mare accent in furnizarea serviciilor IT – servicii bazate pe supply chain management

Mai multe informatii se pot gasi la: www.kuehne-nagel.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.