Raben Group achiziționează locația Fellbach a Rhenus logistics

raben_uebernahme_scheffler_logisticsRaben Group a achiziționat locația de expediție Fellbach din apropierea Stuttgart de la Rhenus Freight Logistics. Contractul de achiziție a fost semnat pe 21 iulie, fiind supus aprobării autorităților de reglementare antitrust.

Raben preia Fellbach pe 01.01.2017, inclusiv operațiunile Rhenus Freight Logistics în Weilimdorf, în nord-vest-ul Stuttgart. Achiziția reprezintă un pas către strategia de dezvoltare a Raben în Germania.

“Prin achiziția din Baden-Württemberg, ne consolidăm serviciile în sudul Germaniei. Dorim să menținem și să extindem cu succes parteneriatele existente cu Clienții, bazându-ne pe calitatea și expertiza angajaților dedicați din locație,” a afirmat Ewald Raben, CEO al Raben Group.

Clienții existenți ai Rhenus Freight Logistics, care vor fi, de asemenea, preluați în Fellbach și Weilimdorf, aparțin în principal industriei automotive, comerțului cu amănuntul și industriei sănătății.

Locația Fellbach se specializează în distribuție colectivă națională, iar chiar dinaintea achiziției era un partener al rețelei Raben Trans European. Locația de logistică din Fellbach cuprinde două centre de logistică, inclusiv o zonă de transbordare, având peste 200 de angajați.

Raben Group a prestat servicii pe piața de logistică de peste 85 de ani. Acest grup oferă servicii complete de logistica – servicii logistice, de transport rutier: interne și internaționale, inclusiv în Europa de Est.

Grupul oferă, de asemenea, servicii pentru produse proaspete, care necesită o temperatură cuprinsă între 0 și 6 grade în întregul lanț logistic, camioane complete, transport intermodal, precum și transportul maritim și aerian de marfă. Grupul are sucursale în 11 țări din Europa și capacitate de depozitare de cca. 1,150,000 mp.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.