Raben Group deschide un nou depozit în Bulgaria

Grupul Raben a deschis, la începutul lunii noiembrie, primul depozit în capitala Bulgariei – Sofia. Decizia de a se extinde pe această piață este un alt pas în strategia internațională a companiei și oferă oportunități suplimentare de dezvoltare în partea de sud-est a Europei.

Bulgaria este una dintre economiile aflate în plină expansiune în Europa de Est, cu accent pe industriile auto, chimică, textilă și alimentară. Este un loc unde se întâlnesc estul și sud-vestul Europei. Comerțul cu alte țări UE reprezintă 69% din exporturile bulgare (15% în Germania, 9% în Italia și 9% în România). Exporturile în Turcia reprezintă 8%. În ceea ce privește importurile, 64% provin din statele membre ale UE (12% din Germania, 8% din Italia și 7% din România).Acesta este motivul pentru care lansarea Raben Logistics Bulgaria a fost următoarea etapă în implementarea strategiei Grupului în Europa.

Prezența noastră în Bulgaria ne oferă posibilitatea de a face o punte de legătură între Grupul Raben și partea de sud-est a Europei. Turcia, Grecia și țările balcanice au o prezență solidă pe hărțile comerciale ale Bulgariei, ceea ce ne va ajuta să contribuim la dezvoltarea viitoare a afacerii noastre ”, – a declarat Tomasz Nieżwicki, directorul Regiunii CEE la Grupul Raben – „Din noiembrie, activăm pe această piață prin HUB internațional din Sofia, oferind legături directe, zilnice, cu o rețea parteneră de 6 depozite în întreaga țară, care angajează un total de 200 angajați calificați.

Prin deschiderea unei sucursale în Bulgaria, grupul Raben, ca furnizor global de servicii de transport internațional regulate și de înaltă calitate, și-a completat portofoliul, a îndeplinit așteptările clienților existenți și s-a concentrat pe atragerea de noi clienți interesați de comerțul cu Bulgaria și Europa de Est.

Raben Logistics Bulgaria intenționează să își dezvolte activitatea de afaceri pentru a acoperi întreaga țară, oferind servicii de înaltă calitate în domeniul distribuției interne și internaționale (LTL, FTL). Compania intenționează să implementeze conexiuni internaționale majore cu țări precum: Germania, România, Italia, Polonia sau Ungaria, unde Grupul are deja propriile unități de afaceri. Compania bulgară dorește să se concentreze pe deservirea clienților din industria auto, chimică, textilă și de prelucrare a produselor alimentare.

Prin deschiderea unei sucursale în Bulgaria, Grupul Raben a adăugat a 13-a piață pe harta sa europeană. Compania are peste 130 de depozite în următoarele țări: Cehia, Olanda, Germania, Ungaria, Lituania, Letonia, Estonia, Polonia, Slovacia, Ucraina, România, Italia și, de asemenea, Bulgaria din noiembrie 2019.

Despre Raben

Raben Group este un operator de logistică ce oferă servicii pentru companii de dimensiuni mici, medii și mari. Cu a de ani de experiență și recunoaștere în industrie, compania construiește și menține relații de lungă durată cu clienții ei, urmând motto-ul „Partenerul tău în logistică”.

Raben Group oferă servicii de logistică extinse – contract logistics, transport domestic și internațional, Fresh Logistics, FTL & intermodal, transport maritim și aerian. Grupul are 12 sucursale în 12 țări din Europa, totalizând 10.000 de angajați și o capacitate de depozitare de aprox. 1.200.000 m2. Compania operează într-o manieră responsabilă din punct de vedere social, concentrându-se pe educație, siguranță și ecologie.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.