Raben Group își dezvoltă rețeaua în Germania

Grupul Raben, companie internațională de servicii logistice, prezentă și în România, a semnat, pe 5 noiembrie, un acord de cumpărare cu Family Ehrig, pentru a prelua 50% din acțiunile lor în Fenthol & Sandtmann, inclusiv FKL și Kraftverkehr Ehrig. Prin această tranzacție, Raben va deveni unicul acționar al companiei germane. Tranzacția va fi finalizată după aprobarea Consiliului Concurenței din Germania.

În ultimii ani, Raben Group a investit dinamic pe piața germană, punând în aplicare în mod constant strategia sa pe termen lung de dezvoltare a rețelei de transport independente. Datorită acordului cu Fenthol & Sandtmann, Grupul poate satisface mai eficient așteptările clienților, oferind o rețea de transport eficientă bazată pe 34 de sucursale din Germania. Compania este axată pe implementarea celor mai noi soluții IT din sectorul logistic, datorită căreia creează noi perspective de dezvoltare nu numai pentru sine, ci mai ales pentru clienții săi.

După acest acord, Raben Group va prelua toate locațiile din Fenthol & Sandtmann, adică Hamburg, Erlensee, Leipzig și Dresda, precum și 460 de angajați.

„Colaborăm cu Fenthol & Sandtmann în 50% joint venture din 2011” – explică Ewald Raben, CEO Raben Group – „Această achiziție este un punct de reper important pentru Raben Trans European Germany și un bun exemplu de realizare constantă a strategiei noastre de creștere. Dezvoltarea propriei rețele de distribuție a deschis indiscutabil noi posibilități pentru clienții noștri, nu numai pe piața germană, ci și pe piața europeană.”

Fenthol & Sandtmann, împreună cu filialele sale, adică FKL Kontraktlogistik și Kraftverkehr Ehrig, îmbină tradițiile comerțului cu logistica modernă a secolului XXI. Rădăcinile istoriei companiei datează de aproximativ 190 de ani, ceea ce o face un adevărat expert în logistică. În 2011, grupul Raben a preluat peste 50% din acțiunile Fenthol & Sandtmann. Compania oferă servicii de transport rutier, maritim și aerian, precum și contract logistics, cifra de afaceri anuală fiind de 130 de milioane de euro.                

Despre Raben

Raben Group este un operator de logistică ce oferă servicii pentru companii de dimensiuni mici, medii și mari. Cu a de ani de experiență și recunoaștere în industrie, compania construiește și menține relații de lungă durată cu clienții ei, urmând motto-ul „Partenerul tău în logistică”.

Raben Group oferă servicii de logistică extinse – contract logistics, transport domestic și internațional, Fresh Logistics, FTL & intermodal, transport maritim și aerian. Grupul are 12 sucursale în 12 țări din Europa, totalizând 10.000 de angajați și o capacitate de depozitare de aprox. 1.200.000 m2. Compania operează într-o manieră responsabilă din punct de vedere social, concentrându-se pe educație, siguranță și ecologie.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.