Raben România are acum conexiuni directe cu Germania și Cehia

Grupul Raben își extinde portofoliul de conexiuni directe, prin lansarea a două linii noi de distribuție, ce leagă Germania și Cehia de România. Astfel, datorită acestor conexiuni adiţionale, timpul de tranzit între Germania (Nurnberg) și România (Cluj) este de 72 de ore, în timp ce durata unei curse între Cehia (Brno) și România (Arad) este de doar 24 de ore. 

Decizia de a crea aceste linii de distribuție directe din Germania și Cehia a venit în contextul volumelor tot mai mari de marfă venind din aceste două țări spre România. În același timp, celelalte linii ce legau Germania și Cehia de România și care presupuneau treceri si opriri în Ungaria, s-au dovedit a fi insuficiente pentru cererea în creştere de transport.

Astfel, pentru a depăși aceste provocări, Grupul Raben a decis deschiderea celor două linii directe, lucru ce a dus la creșterea capacității operaționale precum și la optimizarea timpului de tranzit. 

„Extinderea liniilor noastre de distribuție prin aceste două noi conexiuni directe a reprezentat un pas necesar pentru a putea rămâne loiali angajamentului nostru de a le oferi clienților cele mai bune soluții pentru atingerea obiectivelor lor. Sperăm că aceste linii directe vor răspunde cu succes nevoilor clienților noștri. În același timp, sperăm că vor satisface cererea în creștere dinspre Germania şi Cehia, oferind conexiuni consolidate și îmbunătățite între aceste două ţări și România”, a spus Valentin Storoj, managing director Raben Logistics România. 

Principalele avantaje ale celor două linii directe suplimentare includ siguranță crescută a mărfurilor, întrucât manipularea acestora este redusă, precum și timp de transport mai mic, ceea ce aduce îmbunătățiri proceselor de producție ale clienților. 

Beneficiarii principali ai acestor conexiuni directe vin în principal din industria auto, însă acestea pot satisface diferitele nevoi ale tuturor clienților Raben, oferind eficiență pentru toate părțile implicate. Incluzând aceste două noi linii de distribuție, Raben România are acum conexiuni directe cu patru țări: Polonia, Germania, Italia și Cehia. 

Despre Raben

Raben Group este un operator de logistică ce oferă servicii pentru companii de dimensiuni mici, medii și mari. Cu a de ani de experiență și recunoaștere în industrie, compania construiește și menține relații de lungă durată cu clienții ei, urmând motto-ul „Partenerul tău în logistică”.

Grupul oferă servicii de logistică extinse – contract logistics, transport domestic și internațional, Fresh Logistics, FTL & intermodal, transport maritim și aerian. Grupul are 12 sucursale în 12 țări din Europa, totalizând 10.000 de angajați și o capacitate de depozitare de aprox. 1.200.000 m2. Compania operează într-o manieră responsabilă din punct de vedere social, concentrându-se pe educație, siguranță și ecologie.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.