Raspunsurile lunii august 2015

1

Castigatorii lunii AUGUST: Gheorghe Ginca, Alina Leb si Attila Turi

Ei au fost alesi prin tragere la sorti dintre concurentii care au raspuns corect la intrebarile lunii august, cea de-a 69-a etapa a concursului de logistica.

Lista concurentilor care au raspuns corect: Silvana Mosoianu, Ciprian – Nicu Tirnoveanu, Alina Leb, Anamaria Chiru, Gheorghe Ginga, Attila Turi, Cristian Ion si Alexandru Popescu.

Intrebarile lunii AUGUST (etapa 69) si raspunsurile corecte:

1. TQM are ca tinta centrala

a. Implicarea angajatilor
b. Imbunatatirea continua a proceselor
c. Satisfacerea clientilor – CORECT
d. Benchmarking

2. Benchmarking-ul este o _____________________ prin care organizatiile sa poata compara performanta lor intr-un proces special cu cea a „celui mai bun din clasa sa” de organizatii afland modul in care organizatia atinge aceste niveluri de performanta.

a. gandire sistemica
b. perspectiva holistica
c. metoda sistemica – CORECT

3. Standardele ISO ofera __________________ pentru companiile si organizatiile ce doresc sa se asigure ca produsele si serviciile lor indeplinesc in mod constant cerintele clientilor, iar calitatea este permanent imbunatatita.

a. orientari si instrumente – CORECT
b. instrumente si servicii
c. orientari
d. instrumente

Premiile sunt oferite de

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua,

    In urma cu cateva saptamani am fost contactata telefonic de cineva din redactie comunicandu-mi-se ca ma aflu printre castigatorii concursului de logistica.
    De asemenea m-i s-a mai spus ca urmeaza ca premiul sa imi fie trimis la Sibiu in perioada urmatoare insa din pacate nu am mai fost contactata pentru a primi coletul.

    Daca se poate as dori sa stiu cum pot intra in posesia premiului si cand pentru ca in perioada urmatoare este posibil sa lipsesc din Sibiu si doresc sa imi organizez oarecum preluarea coletului de catre alta persoana.

    Va multumesc anticipat si va doresc o zi placuta in continuare.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.