Serviciul UPS Worldwide Express Freight, și în România. Livrare door-to-door în 1-3 zile pentru transporturile de mărfuri paletizate

UPS® (NYSE:UPS) extinde serviciul de transport marfă UPS Worldwide Express Freight™, pentru a doua oară anul acesta, în 8 țări expeditoare și cinci destinatare, printre care și România.

Serviciul este destinat transporturilor internaționale de mărfuri mari în regim urgent, cu livrare într-un anumit interval de timp și cu valoare ridicată. În urma extinderii serviciului, România, Bulgaria, Serbia și alte 5 țări din America Latină au fost adăugate pe lista țărilor în care acesta este disponibil, venind astfel în întâmpinarea nevoilor clienților.

Serviciul oferit de UPS – recomandat pentru lansări de produse, mărfuri lipsă în gestiune sau înlocuirea unor componente defecte – este disponibil acum în 58 de țări și regiuni expeditoare și 56 destinatare.

Cele mai noi țări destinatare în care este disponibil acest serviciu sunt: România, Bulgaria, El Salvador, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Panama și Serbia.

Cele mai noi țări expeditoare în care este disponibil serviciu sunt: El Salvador, Guatemala, Honduras, Nicaragua și Panama.

Serviciul oferă transporturi mai rapide pentru mărfuri paletizate, de peste 70 de kg, pe mai multe rute decât oricare alt transportator. Livrarea se face în regim door-to-door, cu termen limită, cu servicii incluse de intermedieri vamale. Livrările în zilele de sâmbătă sunt valabile în anumite zone din SUA și Canada.

„O cerere în creștere din partea clienților noștri ne-a determinat să extindem acest serviciu”, declară Tim Helsen, Managing Director, UPS România.

Tim Helsen_Managing Director_UPS Romania

„Serviciul Worldwide Express Freight este rapid, ușor de folosit, iar expertiza noastră în proceduri vamale, coroborată cu rețeaua noastră globală de transport aerian, asigură livrări sigure.”

Serviciul UPS Worldwide Express Freight oferă multe dintre caracteristicile specifice serviciului de expediții de colete UPS Worldwide Express™, precum pregătirea automată a expediției, online tracking și tehnologie de notificare proactivă a statusului de livrare. În plus, ambele servicii de transport pot fi consolidate pe aceeași notă de plată.

Mai multe informații despre UPS Worldwide Express Freight, la ups.com/worldwideexpressfreight.


UPS_Air Hub_Koln Bonn (2)

UPS (NYSE: UPS) este lider global în domeniul logisticii, oferind o gamă largă de soluții, pentru transportul de colete mici și mărfuri cargo; facilitarea comerțului exterior și folosirea unor tehnologii avansate pentru o gestionare mai eficientă a lumii afacerilor.

Cu sediul central în Atlanta, UPS deservește peste 220 de țări și teritorii din întreaga lume. Mai multe informații despre UPS puteți găsi online la adresa www.ups.com și pe blogul companiei la adresa blog.ups.com. Pentru a afla știri și informații direct de la companie, accesați pressroom.ups.com/RSS.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.