STILL ECH12: Tehnologie inovativă și putere!

De cele mai multe ori spațiul devine neîncăpător pentru aplicațiile din depozit, ca urmare a fluxurilor numeroase de mărfuri. Aici intervine inteligența și eficiența stivuitoarelor cu operare la mare înălțime pentru manipularea sarcinilor mari. Ei sunt actorii principali.

Cum gestionați însă situațiile în care după terminarea operațiilor stivuitoarelor principale este nevoie să transportați mărfurile în cantități mai mici către diverse puncte cheie din depozit?

Este momentul în care intră în scenă, noua transpaletă cu operare la mică înălțime: ECH12, reprezentând un ajutor de necontestat. STILL a utilizat în realizarea acestui echipament tehnologie de ultimă generație încorporând baterie Li-Ion, flexibilitate în spatiile cele mai înguste și putere, în condițiile unor dimensiuni reduse.

STILL anunță demararea unei campanii care se va derula până la finalul lunii aprilie și care are în prim plan transpaleta ECH12, ce poate fi achiziționată în aceasta perioadă cu un discount important, transport gratuit și livrare direct din magazinul online. Mai multe detalii privind campania puteți consulta pe site-ul STILL Material Handling Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.