STILL EXH-SF – agilitate și viteză la pătrat

Timpi scurți de încărcare și operațiuni mai rapide de transport în interiorul fabricilor, precum și la intrările și ieșirile din depozit: provocări în fața cărora STILL a realizat o extindere a portofoliului său de produse, în domeniul echipamentelor cu platformă joasă, prin intermediul modelelor EXH-SF 20/25.

Beneficiind de aceeași platformă, utilizatorii echipamentului EXD-SF cu punte dublă beneficiază, de asemenea, de numeroase inovații tehnice.

Aceste echipamente, cele mai înguste de pe piață, cu numai 720 mm, au un design compact și ergonomic, cu o suspensie pneumatică unică a platformei. Astfel, EXH-SF, cu o capacitate de încărcare de 2.500 kg pentru aplicații solicitante, și EXD-SF, cu o capacitate de încărcare de 1.000 kg pe catarg și 1.000 kg liftare inițială, au fost dezvoltate pentru transport pe două niveluri și mișcări în depozite de până la 2.942 mm înălțime – în funcție de catarg.

Echipamentul cu punte dublă poate atinge o viteză maximă de 10 km/h și folosește sistemul STILL Dynamic Drive Control pentru a adapta viteza masei și înălțimii de liftare. Imediat ce înălțimea ajunge la 1.800 mm, EXD-SF trece în modul de viteză redusă, pentru garantarea unei operări în siguranță.

EXH-SF oferă mai multe viteze maxime, de 7, 8, 10 sau chiar 12 sau 14 km/h, pentru care STILL a dezvoltat cinci pachete de performanță diferite, cu motoare de până la 3 kW.

La toate acestea se adaugă elemente inovative, precum un sistem de amortizoare pentru platformă cu compresor de aer, brațe laterale ajustabile, șasiu îmbunătățit, cu sistem de stabilitate etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.