„T…RENul lui Moș Crăciun”, la a 3-a ediţie

CFR Călători marchează astăzSărbătorile de iarnă prin organizarea unei călătorii speciale cu „T…RENul lui Moș Cri ăciun”. Evenimentul, ajuns la cea de-a 3-a ediţie, este dedicat celor mici și are o implicare socială în viaţa comunităţii.

Astfel, printre invitații speciali se află şi un grup de la Centrul de copii Sf. Măcrina. O parte dintre aceştia merg pentru prima dată în viaţa lor într-o călătorie cu trenul şi îl vor întâlni pe Moşul cel darnic. T…RENul este format din vagoane care poartă pentru o zi numele faimoșilor reni ai lui Moș Crăciun: Rudolf, Comet și Dancer. 

Pe parcursul călătoriei, copiii vor învăţa că trenul este cel mai prietenos mijloc de transport cu mediul înconjurător şi ca regula de bază, pentru a călători, este aceea de a avea un bilet.

Timp de aproximativ 6 ore, micuţii vor participa interactiv la diferite acţiuni. Vor vizita celebrele Saloane Regale din Bucureşti și Sinaia şi expoziția de Trenuleţe Electrice. La întoarcere, un călător special se va afla în tren alături de copii: Moș Crăciun

„T…RENul lui Moș Crăciun” este un eveniment organizat de CFR Călători, cu sprijinul CNCF CFR SA, HDH Management/Holy Molly, Editura Litera şi La Trenuleţe.

Mai multe informații și imagini, pe Facebook/Poftiti in vagoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.