TARIFE reduse, TIMP redus… fără STRES

Deși pare incredibil, piața oferă această posibilitate, prin serviciile integrate, oferite de furnizorul de soluții globale One stop shop. Acestea sunt adaptate nevoilor specifice ale clienților și combinate cu programe de economisire a costurilor.

Iată doar câteva elemente care merită analizate:

  1. Scutiți bani, dacă vă concentrați puterea de cumpărare pe tarifele reduse. One stop shop oferă cele mai bune programe de economisire, care ajută la îmbunătățirea eficienței procesului de aprovizionare.
  2. Scutiți timp, prin gestionarea unei singure relații cu un furnizor-cheie. One stop shop, conceptul prezent pe piețele noastre locale, dar și pe piața globală, oferă tot ceea ce are clientul nevoie în depozit: sisteme de rafturi, stivuitoare, software de gestionare a flotei, servicii adaptate la nevoi. Nu uitați că timpul este o resursă prețioasă în dezvoltarea afacerilor, iar livrarea este un proces care necesită timp, în special cu forță de muncă redusă.
  3. Eliminați stresul, fiindcă One stop shop înseamnă concentrarea pe colaborarea pe termen lung și centralizarea procedurilor de comandă și facturare.
  4. Conceptul One stop shop vă oferă 7 oportunități: produsul potrivit, la timpul potrivit, în locul potrivit, cu valoarea, costul și calitatea corecte, totul într-un mod responsabil și sigur.
  5. Aveți siguranță atunci când depozitați produse. Cu un furnizor de soluții logistice unice, puteți profita de un depozit echipat cu măsuri stricte de securitate.

De menționat că membrii One stop shop fac parte din cea mai mare organizație de pe piață și beneficiază de transfer de know-how, ceea ce se poate traduce în optimizarea proceselor interne.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.