UPS, 40 de ani în Europa

ups_cologne_bonn_small_sort_hires1UPS (NYSE: UPS) aniversează 40 de ani de desfășurare a operațiunilor în Europa. Pe 16 august 1976, compania a făcut primul pas în afara Americii de Nord în Germania de Vest, iar de acolo s-a extins pe tot globul.

Operațiunile europene ale UPS au fost lansate cu doar 200 de angajați, 120 de camioane pentru livrări și 20 de unități. Însă această bază de operațiuni a deschis calea pentru o expansiune la nivel mondial fără precedent, de-a lungul a foarte mulți ani.

În prezent, UPS are peste 45.000 de angajați, 14.000 de vehicule, inclusiv biciclete și operează peste 400 de unități de coletărie. În plus, UPS dispune de 16.000 de locații UPS Access Point™ pe întregul continent, de unde clienții pot ridica și plasa colete.

„Ne uităm cu mândire la cei 40 de ani de succes în Europa și vreau să îi felicit pe toți angajații UPS din regiune”, a declarat Nando Cesarone, președinte UPS Europa.

„Europa însumează 50% din business-ul internațional al UPS și este una dintre regiunile cu cea mai rapidă creștere pentru UPS. Ne-am angajat să investim două miliarde de dolari în rețeaua europeană între 2014 – 2019 – un angajament care îi va sprijini pe clienții noștri să crească în anii care vor urma”, a adăugat el.

După Germania, în 1985, UPS s-a extins și mai mult pentru a conecta cinci țări europene de SUA – Franța, Marea Britanie, Belgia, Luxemburg și Olanda. După nici un an, compania a adăugat încă 10 țări europene în portofoliu. Astăzi, UPS ajută la conectarea afacerilor din 56 de țări europene și teritorii cu clienții lor, atât pe continent, cât și în întreaga lume.

UPS_Access_Point_high_res (1)

UPS (NYSE: UPS) este lider global în domeniul logisticii, oferind o gamă largă de soluții, inclusiv transportul de colete mici și mărfuri cargo, facilitarea comerțului  internațional și folosirea unor tehnologii avansate pentru o gestionare mai eficientă a lumii afacerilor.

Cu sediul central în Atlanta, Georgia (SUA), UPS deservește peste 220 de țări și teritorii din întreaga lume. Mai multe informații despre UPS puteți găsi pe Web, la ups.com®,  pe blogul companiei la adresa Longitudes.ups.com.

UPS_757

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.