Serviciul UPS Worldwide Express™, extins pentru expediții în regim de urgență

ups_cologne_bonnUPS (NYSE:UPS) extinde serviciul de coletărie UPS Worldwide Express™ și ajunge la 117 țări și teritorii, oferind opțiunea livrării mai rapide pentru clienți în mai multe locații. UPS livrează cele mai multe colete la nivel internațional comparativ cu orice alt cărăuș.

Serviciul UPS Worldwide Express™ garantează livrarea în următoarea zi lucrătoare calendaristică, până la 10:30 a.m., prânz sau 2 p.m., în funcție de destinație. Din 2016, serviciul oferit de UPS este disponibil pentru încă 52 de țări și teritorii.

Companii din sectoare precum retail, high-tech, producție industrială și sănătate, dar și consumatori individuali folosesc serviciul pentru expedieri globale în regim de urgență. Companiile care oferă produse cu termen de expirare scurt și companiile care produc bunuri pentru evenimente speciale care necesită modificări ale comenzilor de ultim moment găsesc extrem de utilă viteza și fiabilitatea serviciului.

Economiștii de la Organizația Mondială a Comerțului estimează o creștere a comerțului în acest an și au așteptări chiar mai mari pentru anul viitor. Serviciul UPS Worldwide Express ajută la facilitarea acestei creșteri, oferindu-le clienților mai multe opțiuni pentru livrări importante.

„UPS investește în capabilități pentru extinderea conexiunilor la piețele globale, ajutându-i astfel pe clienți. Acest serviciu oferă o excelentă acoperire globală pentru transporturile în regim de urgență”, a declarat Jim Barber, președinte UPS International. „Odată cu această extindere, aria de acoperire totalizează 117 țări, care realizează aproape 95% din produsul intern brut la nivel mondial și 96% din importuri.

Republica Dominicană a devenit recent o piață puternică pentru exportatorii din SUA, între cele două țări existând un acord de liber schimb. În Europa, lista este completată cu Albania, Andorra, Armenia, Belarus, Cipru, Georgia, Malta și Moldova, companiile beneficiind astfel de mai multe opțiuni, iar UPS confirmă astfel angajamentul luat de a facilita creșterea în regiune. UPS intenționează să investească 2 miliarde de euro în operațiunile din Europa până în 2019 pentru a extinde numărul destinațiilor, a îmbunătăți timpul de livrare și a crește capacitatea globală.

Myanmar, care deține o poziție geografică unică între India și China, a beneficiat de îmbunătățirea accesibilității la piața mondială. Creșterea economică medie a fost impulsionată de creșterea schimburilor comerciale și a investițiilor cu peste 7% pe an. Piața are potențialul de a deveni un jucător puternic în economia globală (Banca Mondială, 2016).

UPS Worldwide Express face parte din portofoliul UPS Express, care oferă cele mai multe opțiuni de livrare garantate să ajungă la o anumită oră din zi la nivel internațional, inclusiv operațiuni de vămuire de rutină.

UPS Airlines Boeing 767 with winglets

Portofoliul UPS Express include:

  • UPS Express Plus pentru livrări dimineața devreme în 27 de țări
  • UPS Express pentru livrări la prânz în 117 țări și teritorii
  • UPS Express Saver pentru livrări la sfârșitul zilei în 220 de țări și teritorii

Despre UPS

UPS (NYSE: UPS) este lider global în domeniul logisticii, oferind o gamă largă de soluții, inclusiv transportul de colete mici și mărfuri cargo, facilitarea comerțului internațional și folosirea unor tehnologii avansate pentru o gestionare mai eficientă a lumii afacerilor. Cu sediul central în Atlanta, Georgia (SUA), UPS deservește peste 220 de țări și teritorii din întreaga lume. Mai multe informații despre UPS puteți găsi pe Web, la ups.com®, pe blogul companiei la adresa longitudes.ups.com. Pentru a afla știri și informații direct de la companie, vizitați pressroom.ups.com/RSS sau urmăriți canalul de Twitter @UPS_News.

Tabelul prezintă țările și teritoriile în care este disponibil serviciul. Pentru timpii de tranzit, accesați ups.com/ctc.

Serviciul de coletărie UPS Worldwide Expresseste disponibil în 117 țări și teritorii
America Subcontinentul Indian, Orientul Mijlociu, Africa Europa Asia Pacific
Argentina Bahrain Albania Samoa Americană
Bahamas Egipt Andorra Australia
Barbados India Armenia Bhutan
Bermuda Iordania Austria Brunei
Brazilia Kazakhstan Belarus Cambodgia
Canada Kuwait Belgia China
Chile Kyrgyzstan Bosnia Fiji
Columbia Liban Bulgaria Hong Kong
Costa Rica Maldive Croația Indonezia
Republica Dominicană Malta Cipru Japonia
Ecuador Maroc Cehia Coreea de Sud
Guatemala Nepal Danemarca Laos
Honduras Oman Estonia Macau
Jamaica Pakistan Finlanda Malaezia
Mexic Qatar Franța Micronesia
Peru Arabia Saudită Georgia Myanmar
St. Kitts and Nevis Africa de Sud Germania Noua Caledonie
St. Lucia Sri Lanka Grecia Noua Zeelandă
Trinidad și Tobago Tunisia Guernsey Papua New Guinea
  Emiratele Arabe Unite Ungara Saipan
    Islanda Singapore
    Irlanda Insulele Solomon
    Israel Tahiti
    Italia Taiwan
    Jersey Thailanda
    Kosovo Vanuatu
    Letonia Vietnam
    Liechtenstein Wallis și Insulele Futuna
    Lituania Samoa
    Luxemburg  
    Macedonia  
    Moldova  
    Monaco  
    Muntenegru  
    Olanda  
    Norvegia  
    Polonia  
    Portugalia  
    Romania  
    Rusia  
    Serbia  
    Slovacia  
    Slovenia  
    Spania  
    Suedia  
    Elveția  
    Turcia  
    Ucraina  
    Marea Britanie  

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.