UPS Freight Forwarding, desemnat lider de către clienți

UPS a fost desemnat lider pentru activitatea de freight forwarding în cea de-a 6-a ediție a studiului comparativ a performanțelor din industrie condus de Mastio & Company. Studiul independent, care măsoară valoarea și loialitatea clienților, se bazează pe intervievarea a peste 1.500 factori de decizie din sectorul freight forwarding la nivel mondial.

„Divizia UPS Freight Forwarding este foarte atentă la feedback-ul primit de la clienți, în special din partea întreprinderilor mici și mijlocii și ne adaptăm serviciile și cultura organizațională în consecință,” a declarant Philippe Gilbert, președinte UPS Supply Chain Solutions. „Acest clasament, care ne plasează pe primul loc, este o dovadă a eforturilor incredibile depuse de angajații noștri în fiecare zi și o reflectare a contribuțiilor aduse de segmentul de transportul aerian și maritim asupra profitului nostru operațional în cel de-al patrulea trimestru din 2018.” 

Studiul Mastio identifică zonele care oferă cea mai mare valoare pentru transportatorii și factorii de decizie din sectorul freight forwarding, inclusiv metrici axate pe securitatea lanțului de custodie, respectarea termenelor de livrare și execuția operațională. În toate aceste arii UPS a fost desemnat lider. De asemenea, factorii de decizie din sectorul freight forwarding subliniază importanța urmăririi expedierilor și a notificărilor în timp util ca elemente critice care aduc valoare adăugată afacerilor și un nivel ridicat de satisfacție.   

Datorită interesului clienților pentru aceste aspecte, UPS Global Freight Forwarding anunță o actualizare a soluției Flex Global View, o platformă care permite urmărirea expedierilor și comenzilor oferind vizibilitate la nivelul tuturor modurilor de transport. UPS oferă actualizări ale platformei la fiecare șase săptămâni, iar cele mai recente au constat în îmbunătățiri aduse dashboard-urilor de raportare și în extinderea numărului de limbi disponibile.  

Cea mai nouă actualizare facilitează accesul clienților la informații despre lanțul de aprovizionare precum expedieri, intrări vamale, inventar depozit și comenzi. 

Noile funcționalități includ: 

  • O nouă interfață pentru dashboard-ul lanțului de aprovizionare, care facilitează accesul rapid la date
  •  Noi caracteristici de raportare care utilizează cele mai recente instrumente de vizualizare a datelor
  • Suport pentru spaniolă, franceză și chineză – dialectul mandarin.

„Lanțurile de aprovizionare devin tot mai sofisticate, de aceea UPS îi ajută pe clienți să se orienteze pe piața complexă a comerțului mondial prin utilizarea acestor importante tehnologii”, a declarat Mike Harrell, președintele UPS Freight Forwarding Europa. „Suntem unul dintre cei mai mari brokeri vamali din lume, iar expertiza noastră și soluțiile precum Flex Global View minimizează riscurile și maximizează succesul clienților noștri”.

Folosind cele mai recente instrumente de vizualizare a datelor, Home page-ul Flex Global View va prezenta tranzacțiile din lanțul de aprovizionare într-un mod care facilitează generarea rapidă a listelor de expedieri și a intrărilor vamale. UPS va îmbunătăți soluția Flex Global View pe parcursul anului 2019. Mai multe informații despre Flex Global View sunt disponibile la http://www.ups-scs.com/tools/fgv/index.html.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.