WDP a lansat încă două proiecte în România

România rămâne unul dintre motoarele de creștere a afacerilor dezvoltatorul belgian de depozite WDP, potrivit informațiilor incluse în Raportul financiar (pag. 8) cu rezultatele financiare pentru primul semestru al anului și planurile de business pentru următorii  ani, document dat publicității în 31 iulie.

Compania continuă să investească în piața românească, în primul trimestru al anului lansând două proiecte noi, la Dragomirești, investiție totală de 7 milioane de euro. Clienții finali ai acestor proiecte vor fi Arcese șu Media Post, cu care s-au încheiat contracte de închiriere pe termen lung.

Potrivit raportului (publicat la finalul articolului), WDP are în derulare, în prezent, 28 de proiecte, reprezentând investiții de 478 de milioane de euro. Dintre acestea, 15 proiecte se află în România, reprezentând investiții de 219 milioane euro, care însumează 389.400 metri pătrați. 

Șase dintre investițiile lansate în România au termene de finalizare anul acesta, printre clienții final numărându-se retaileri precum Carrefour, Ursus Breweries, Aeronamic Eastern Europe, Kitchen Shop, LPP.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.