Page 79 - Revista ZiuaCargo ianuarie 2019
P. 79

Specialiștii în sisteme
Ede depozitare
Dexion Storage Solutions anunță, pentru 2019, o extindere majoră a gamei de produse. Totul se bazează pe o experiență de peste 50 de ani în Europa, compania fiind unul dintre liderii pieței în domeniul proiectării, producției și comercializării diferitelor sisteme de depozitare.
xtinderea gamei va include 20.000 proiecte pentru clienți din în- atât soluții specializate, pre- treaga lume.
Produsele Dexion pot fi folosite, printre altele, în domenii cum ar fi: industria auto, industria alimentară, industria farmaceutică, materiale de construcții, depozite logistice specia- lizate. În același timp, sunt realizate soluții personalizate, adaptate nece- sităților specifice de depozitare.
cum sisteme de depozitare
pentru industria textilă și panouri se- Centrul de cercetare și
paratoare pentru spațiul industrial, cât și soluții complet automatizate.
dezvoltare produse noi, precum și Laboratorul de teste Dexion se află tot în România.
Dexion produce o gamă largă de sisteme de rafturi pentru paleți, soluții tradiționale sau semiautomatizate, precum și diferite tipuri de rafturi indus- triale, de la sisteme cu deschidere mare, la rafturi galvanizate ușoare. De asemenea, compania oferă, în România, soluții de depozitare a docu- mentelor pentru arhive și birouri, precum și mașini automatizate de de- pozitare și manipulare.
Dexion oferă soluții produse atât în fabrica din România, cât și în fabri- cile din Germania și Rusia. Centrul de producție, de 12.500 metri pătrați, de la Râșnov, a presupus o investiție de 12 milioane de euro și găzduiește echipamente și utilaje de ultimă generație.
Calitatea și siguranța în exploatare se află în centrul culturii organizațio- nale a Dexion. Compania deține certifi- cările de calitate universal recunoscute ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, pre- cum și OHSAS 18001: 2007.
Tot aici, se află Centrul de Suport Vânzări al Grupului, departament înfi- ințat pentru a oferi consultanță tehnică și suport în proiectarea sistemelor de rafturi, care a realizat deja peste
În plus, fabrica Dexion din Râșnov este membru proeminent al Federației Europene pentru Manipularea Ma- terialelor și al Federației Europene a Rafturilor.
PUBLICITATE
   



















































































   77   78   79   80   81