Page 82 - Revista ZiuaCargo ianuarie 2019
P. 82

STILL neXXt fleet preia
funcțiile STILLReport
  rioritatea principală a STILL este intralogistica durabilă a partenerilor. STILL neXXt fleet face loc pentru viitorul managementului flotei digitale. Instrumentul software inteligent permite partenerilor să
PS
oriunde și de pe orice dispozitiv de utilizator.
monitorizeze și să controleze eficiența și performanța flotelor lor, de
TILL îi încurajează pe clienții existenți ai STILLReport să actualizeze STILL neXXt fleet,
FLEET OVERVIEW
a costurilor de reparații, precum și de asigurare.
Prezentare clară și transpa- rență ridicată a flotei de utilaje.
Alertă automată privind depă- șirea limitelor de cost definite.
 până la jumătatea anului 2019. Trans- parența și controlul complet al eficienței sunt doar două dintre multele argumen- te puternice care favorizează migrația.
Informații de bază utile, puse la dispoziție, rapid, despre fiecare utilaj – tipul de utilaj, anul de fabricație, proprie- tatea, seria, alocarea flotei de stivuitoare utilitare, precum și locul de operare.
Elaborarea transferului de date, prin intermediul Excel, pentru in- strumentele de raportare a proprietății.
   STILL neXXt fleet este cel mai inovator și mai puternic portal web de optimizare a flotelor de stivuitoare industriale. Sistemul stabilește noi standarde în termeni de accesibilitate, disponibilitate, transparență, atitudinea prietenoasă față de utilizator și mijloace de vizualizare. STILL neXXt fleet cumulează toate informațiile relevante pentru utilizator într-un singur instrument.
Acces direct la documente importante legate de utilaje – confi- gurația utilajului, specificațiile tehnice sau manualul de operare.
Facturile legate de flota de sti- vuitoare utilitare, de exemplu, pentru costurile de întreținere și reparații, sunt disponibile rapid și ușor. Pot fi adăugate costurile de service pentru utilajele unor terțe părți, pentru a permite comparații ra- pide și ușoare, inclusiv prezentări vizuale.
  Utilizatorul poate alimenta sis- temul, luând în considerare informațiile suplimentare specifice utilajului, care pot fi editate și completate ulterior.
Aplicația permite compararea sumelor și a tipului de costuri – listele utilajelor corespunzătoare cu costurile aferente pot fi descărcate în Format Excel sau PDF.
   Componentele STILL neXXt fleet
Imagine completă asupra flotei de stivuitoare utilitare, inclusiv despre utilajele altor producători.
MAINTENANCE CONTROL
Domeniul STILL neXXt fleet este alcătuit din 9 aplicații diferite:
Transparența totală a costuri- lor privind serviciile financiare – finan- țare, leasing, închiriere, întreținere și
COST REPORTING
Rezumatul vizual al tuturor datelor de întreținere și inspecție, într-o singură aplicație.
  DEPOZITE. ECHIPAMENTE
 80 ................................................................................................................................................ ianuarie 2019







































































   80   81   82   83   84