Page 19 - Revista ZIUA Cargo mai 2019
P. 19

  de activare automată a ștergătoarelor și a farurilor) și include noi funcțiuni, printre care se numără un radio USB Bluetooth, sistem de asistență vânt la- teral și o cheie pliabilă cu două butoane.
• Încuietori suplimentare de sigu- ranță la nivelul ușilor spate și laterale pentru a crește gradul de securitate a spațiului de încărcare.
 Echipamente opționale
• Sistem multimedia Medianav 4: multi-touch screen de 7” cu Android AutoTM și Apple CarPlayTM, care per- mite folosirea aplicațiilor telefonului în timpul condusului.
• AEBS – frânare activă.
Modelul de lansare Red EDITION consolidează angajamentul Renault Trucks față de segmentul vehiculelor comerciale ușoare. Producătorul fran- cez a marcat o creștere constantă a performanțelor sale pe acest segment, cu vânzări în creștere cu până la 10% pe an în ultimii patru ani.
 adițională de muncă sau relaxare, la care se adaugă un torpedo care supli- mentează volumul de depozitare. De asemenea, oferă, ca dotare standard, un încărcător wireless.
• Vizibilitate posterioară perma- nentă: un ecran conectat la o cameră de luat vederi poziționată în partea posterioară a vehiculului permite șofe- rului să monitorizeze această zonă, suplimentar față de vizibilitatea oferită de oglinzile retrovizoare.
Renault Trucks își oferă experiența din domeniul vehiculelor grele și know- how-ul consilierilor săi de vânzări și al atelierelor sale service tuturor profe- sioniștilor, de la micii artizani, până la experții distribuției urbane.
 • Asistență la parcare: un radar frontal îl suplimentează pe cel poste- rior, alături de o cameră de luat vederi, pentru manevrare mai ușoară.
    Master Red EDITION a fost dotat standard și cu noi echipamente de natură să îmbunătățească siguranța și confortul șoferului (aer condiționat, regulator și limitator de viteză, sistem
• Sistem de avertizare unghi mort: un semnal luminos încorporat în oglin- zile laterale avertizează în ceea ce privește prezența unui vehicul în un- ghiul mort al șoferului.
Adaptarea: Raluca MIHĂILESCU
    raluca.mihailescu@ziuacargo.ro
  mai 2019 ...................................................................................................................................................... 19
   CAMIOANE ȘI SERVICII



















































































   17   18   19   20   21