Page 59 - Revista ZIUA Cargo mai 2019
P. 59

  Obiectivele investiției în noul hub de la Sibiu: - livrare la timp;
- livrare mai devreme;
- calitate în manipulare;
 - evitarea posibilelor erori de rutare;
- reducerea cu două ore a intervalului de timp ore între
sosirea primului camion și plecarea ultimului camion; - creșterea volumului de marfă și a numărului de
membri deserviți.
rea pe laterală și descărcarea pe mij- locul depozitului.
„Hub-ul acesta ne ajută să livrăm cali- tate, o promisiune pe care am făcut-o celor peste 13.000 de clienți care au testat sistemul, dintre care 4.000 sunt activi”.
Noul hub găzduiește, de aseme- nea, și sediul central al companiei. Angajații Pall-Ex se vor bucura de un spațiu de birouri modern, cu multe fa- cilități, în a cărui amenajare s-a ținut cont de conceptul de muncă colabo- rativă, în care oamenii sunt încurajați să interacționeze cât mai mult și să găsească soluții împreună.
„Estimăm ca 30-35% din marfă să nu mai atingă podeaua, fiind descăr- cată din camion și mergând direct că- tre camionul de destinație. Aceste lu- cruri se transformă în viteză, calitate și siguranță”, a subliniat Danor Ionescu.
Hub-ul de la Sibiu va facilita și ser- viciile internaționale. Camioanele vor veni aici direct din Italia, Franța,
Pall-Ex operează după un model inovator de business, astfel că, lucrând în cadrul unei rețele cu transportatori si distribuitori locali, livrează mărfuri paletizate în 24-48 ore, pe întreg teri- toriul României. Promisiunea compa- niei, de a livra nu doar mărfuri paleti- zate, ci și promptitudine, este de peste 98,5% din cazuri, aceasta fiind rata de livrări la timp a companiei Pall-Ex România.
Jonathan Diamantino, administrator Zacaria Investments, dezvoltatorul partener Pall-Ex România:
Spania și vor pleca spre alte destinații externe. De asemenea, va fi legat cu alte hub-uri europene – Bologna, Barcelona, Manchester, Paris.
 „Discuțiile privind proiectarea acestei locații au durat un an și jumătate și s-au finalizat în aprilie 2018. Exact un an mai târziu, puteți vedea rezultatul muncii noastre”.
Un spațiu gândit pentru soluții
 mai 2019 ...................................................................................................................................................... 59
Totodată, compania deține și cea mai întinsă rețea de depozite a unei companii de logistică autohtone, având 38 de locații în țară. De la lan- sarea pe plan național, din 2011, și până în prezent, Pall-Ex a transportat peste 2 milioane de paleți în România și își propune ca, odată cu lansarea noului hub, să ajungă la peste 2,7 mi- lioane de paleți până la finalul anului.
Raluca MIHĂILESCU
raluca.mihailescu@ziuacargo.ro
  LOGISTICĂ













































































   57   58   59   60   61