Page 30 - Revista Ziua CARGO
P. 30

RENAULT TRUCKS
Alături de Crucea
Roșie și de cărăuși
Solidaritatea nu cunoaște frontiere! La inițiativa reprezentanțelor locale, au fost semnate acorduri de sponsorizare, în România, Franța, Ungaria și Olanda, între Renault Trucks și Crucea Roșie precum și alte organizații, pentru a oferi vehiculele necesare pentru livrarea de echipamente medicale de urgență și de alimente.
  De asemenea, nici sprijinul Renault Trucks pentru cărăuși nu cunoaște frontiere, indife- rent de marca de camion. Sub sloga- nul „Șoferii sunt eroi”, producătorul a multiplicat inițiativele în aproape toate domeniile în care operează, pentru a ajuta șoferii care continuă, în mod eroic, să călătorească mii de kilometri, pentru aprovizionarea orașelor cu produse de strictă necesitate, fără să aibă posibilitatea de a găsi un loc de unde să-și procure alimente.
Acord cu Crucea Roșie Română
Împreună cu RT Financial Services, Renault Trucks România a pus la dis- poziție un camion din gama D organi- zației Crucea Roșie Română. Acesta este folosit pentru intervențiile umani- tare pe perioada crizei cauzate de pan- demia COVID-19.
Vehiculul dat în utilizare pentru transport umanitar către Crucea Roșie Română este un model din gama nouă de distribuție, Renault Trucks D de 7,5 t. Acesta este destinat trans- portului echipamentelor medicale și a donațiilor de orice tip către spitale, oa- menii aflați în carantină, izolare sau către persoanele nevoiașe afectate puternic de situația de criză.
 CAMIOANE ȘI SERVICII
Ușor de manevrat și cu un tonaj mic de 7,5T, camionul este foarte util pentru accesul facil pe care îl conferă în interiorul orașelor, acolo unde se găsesc marea majoritate a spitalelor și a centrelor de carantină. Sarcina utilă este de 2.970 kg, iar caroseria tip box oferă un volum util de circa 30 mc.
Printre primele transporturi, vehi- culul Renault Trucks D a livrat donațiile de frigidere, mașini de spălat, dar și combinezoane de protecție pentru ca- drele medicale.
Inițiativa cu caracter umanitar este susținută și de Renault Trucks în
Franța, care a pus la dispoziția Crucii Roșii Franceze 2 autocamioane de 19 t pentru transportul frigorific și încă 4 vehicule utilitare de 20 mc.
Camioane cu alimente
De la începutul crizei COVID-19 și în contextul izolării impuse peste tot în lume, șoferii de camion de pre- tutindeni s-au confruntat cu aceleași dificultăți în ceea ce privește alimen- tele. Restaurantele și magazinele din parcări s-au închis, inclusiv stațiile de
 30 ...................................................................................................................................................... iunie 2020



















































































   28   29   30   31   32