Page 13 - Revista ZIUA CARGO
P. 13

    Premiul pentru Siguranță Rutieră
a fost oferit de Gabor Sandor, președinte IFPTR. Cătălin Lazăr, director comercial International Lazăr Company a primit trofeul.
   Premiul pentru Stabiitate Financiară, câștigat de Speed Line Impex (Dragoș Holczingher, director general), a fost oferit de Emanuel Irimia, director de vânzări Garanti Leasing.
   Premiul pentru Popularitate a fost oferit de Alexandru Sântămarian, Commercial Trucks Manager Volvo Trucks Romania. Cea mai votată companie a fost AC Mobile. Trofeul a fost primit de Corina Cleps, manager al companiei.
   ZIUA CARGO a acordat Premiul pentru Responsabilitate Socială. Trofeul a fost „ridicat” de Costi Ciordaș, administrator al grupului Transportatorii Bucuriei.
 Transportatorii Bucuriei sunt implicați în acțiunea #Ro-omenia parte a campaniei #ajutEU a Asociației „Voluntari în Europa”, desfășurată împreună cu mai multe asociații din România și diaspora. Acțiunea constă în colectarea și distribuirea a câtorva mii de cadouri pentru copiii și bătrânii nevoiași de pe tot teritoriul României. Pachetele au, de cele mai multe ori, dimensiunea unei cutii de pantofi și conțin dulciuri, jucării, un articol vestimentar (mănuși, căciuli, fular...). Toate coletele vin din diaspora și sunt adunate, inițial, în anumite centre de colectare din marile orașe ale Europei, iar de acolo sunt trimise în România la Arad, Timișoara, Oradea, de unde sunt trimise la destinație cu ajutorul mai multor oameni de bine – șoferi, firme de transport și persoane particulare.
 decembrie 2020 .......................................................................................................................................... 13
 PIAȚĂ ȘI COMPANIIV



























































































   11   12   13   14   15